Additionele dienstverlening

Between biedt u een aantal aanvullende diensten

Between biedt u een aantal diensten aan als aanvullende service. Met BeFast verzekert u uzelf van een snelle betaling van uw factuur en met BeSure voor het afdekken van verschillende risico’s. Met BeGuided biedt Between u de mogelijkheid om gebruik te maken van speciaal ontwikkelde begeleiding die u op weg helpen naar het verkrijgen van die gewilde opdracht.

 

BeFastBeFast

Met BeFast krijgt u drie weken eerder uitbetaald. Between betaalt u eerder dan dat Between wordt uitbetaald door de opdrachtgever. In de meeste gevallen betekent dit dat u één week na het indienen van uw factuur betaald krijgt.

 


 

BeSureBeSure

Met BeSure dekt u twee risico’s af: uw aansprakelijkheid tot één miljoen euro en het uitblijven van betaling indien Between niet aan haar betalingsverplichtingen zou kunnen voldoen.

 


 

BeCompleteBeComplete

Met BeComplete combineert u BeFast en BeSure. Hiermee bent u verzekerd van een snelle betaling én bent u afgedekt tegen de twee genoemde risico’s.

 


 

BeGuidedBeGuided

Met BeGuided biedt Between u de mogelijkheid om gebruik te maken van speciaal ontwikkelde begeleiding. In verschillende leerzame werkmodules wordt u gecoacht en vergroot u uw kans op die gewenste inzet. Denk hierbij aan het bewust zijn van uw kernwaarden, het zelfverzekerd op intakegesprek gaan en de juiste houding aannemen in verschillende werksituaties.

 

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in onze aanvullende dienstverlening? Of hebt u verder nog vragen? Wij staan u graag te woord.
U kunt contact opnemen via het contactformulier of bel direct naar ons algemene nummer 020-584 08 57.