Gratis je cv laten reviewen door ervaren recruiters -
4692
post-template-default,single,single-post,postid-4692,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Laat je CV gratis reviewen door Between

Gratis je cv laten reviewen door ervaren recruiters

De Coronacrisis hakt er behoorlijk in bij werkend Nederland. In een tijdsbestek van enkele weken staat alles op zijn kop. De maatregelen vanuit het kabinet hebben een grote impact op de bedrijfsvoering van veel organisaties en voor de werkgelegenheid.

Wellicht moet jij zelf ook wel op zoek naar een nieuwe baan of opdracht en blijkt jouw cv niet meer up-to-date. Logisch misschien, want heb je langere tijd bij een werkgever of opdrachtgever gewerkt dan was er ook geen noodzaak het aan te passen. Maar bij het zoeken naar een nieuwe opdracht is deze noodzaak er opeens wel. Zorg er dan voor dat jouw cv het optimale toegangsbewijs wordt voor deze opdracht. Want nog altijd is het cv het eerste dat werkgevers en opdrachtgevers van jou onder ogen krijgen.

Onze collega’s van het recruitmentteam zien dagelijks vele cv’s. Veel van deze cv’s bieden zij aan bij de opdrachtgever. Waaronder misschien ook wel het jouwe. En omdat deze opdrachtgevers vaak meerdere cv’s krijgen aangeboden, is het de kunst jouw cv eruit te laten springen. Zodat jij die uitnodiging krijgt om op gesprek te komen.

Gelukkig weten onze recruiters door hun jarenlange ervaring precies hoe een goed cv eruit ziet. En helpen zij jou graag om jouw cv er inderdaad uit te laten springen. Via onze gratis cv-service.

Stuur je cv naar Between

Om voor jou de kans op een mooie opdracht of functie te verhogen, bieden wij vanaf vandaag onze gratis cv-service aan. Laat je cv reviewen door een van onze ervaren recruiters en ga met hun tips & tricks aan de slag. Hierdoor is jouw cv weer volledig up-to-date en ziet het er fantastisch uit. En ligt jouw droombaan of droomopdracht binnenkort praktisch voor het oprapen!

Stuur dus je cv (in een Word-bestand) naar: cvreview@between.com

Onze recruiters staan voor je klaar!