Between

De succesvolle verbinding
tussen organisaties en talent

Bekijk onze meest recente aanvragen

In 2017 hebben we al {{ counter }} aanvragen voor onze klanten in behandeling mogen nemen (2587 in 2016)

Niet de opdracht gevonden waar u naar zocht?

Een transparante arbeidsmarkt voor iedereen

Between verzekert u altijd van de juiste medewerker tegen de beste voorwaarden

Mensen tot elkaar brengen en met elkaar verbinden doen wij sinds 2000. Onze klantadviseurs en recruiters spannen zich iedere dag enthousiast voor u in om de optimale balans te vinden tussen de vraag naar en het aanbod van tijdelijke medewerkers. 

Als opdrachtgever kunt u er daarom op rekenen dat wij precies die ene kandidaat voor u vinden die uw project naar een hoger plan tilt of uw belangrijke opdracht tot een goed einde brengt. En bent u zelf zzp’er of hebt u medewerkers in dienst voor wie u een opdracht zoekt? Dan helpen wij u of uw medewerker graag aan een interessante tijdelijke functie of uitdagend project.

Inhuur van tijdelijke medewerkers brengt veel aspecten met zich mee waar u als opdrachtgever in de dagelijkse praktijk misschien niet direct aan denkt. Ook hierbij staan wij u met raad en daad terzijde. Van advies over de almaar veranderende wetgeving en de zekerheid dat u het juiste tarief betaalt voor uw inhuur. Tot aanbevelingen omtrent uw inhuurproces en het opstellen van heldere functieprofielen.

Wij hanteren bij onze werkwijze de persoonlijke aanpak. Onze medewerkers staan daarom altijd voor u klaar en staan u graag te woord.

Want persoonlijk contact leidt uiteindelijk tot de mooiste resultaten.

 

En voor actuele informatie volgt u Between op LinkedIn:

 

Dit is wat ons op het moment bezighoudt

Lees over wat er gebeurt bij Between en in de wereld van tijdelijke inhuur

Wordt Between intermediair van het jaar 2015?

Door Rein Buijtelaar op 10-9-2015

DIEMEN, 10 september 2015 - In 2014 hebben we al kennis gemaakt met de strijd om de titel ‘Intermediair van het Jaar’. De concurrentie bestond uit ruim 370 inzendingen. Naast de winnaar zijn er 99 intermediairs opgenomen in de Top-100 Intermediairs. In deze lijst vind je de beste intermediairs, detacheerders, MSPs, brokers, marktplaatsen en inhuurdesks van Nederland voor (z)zp’ers, freelancers en interim professionals.

De Top-100 Intermediairs wordt samengesteld op basis van een vragenlijst en de beoordelingen van zzp’ers en opdrachtgevers op de belangrijkste criteria, waaronder transparantie, tarief en relatiemanagement. De criteria voor “Goed Intermediairschap” zijn gebaseerd op structureel en onafhankelijk onderzoek van de ZZP Barometer.

Ook dit jaar is Between in de race voor deze mooie titel. 17 september aanstaande wordt de uitslag bekend gemaakt.