Between

De succesvolle verbinding
tussen organisaties en talent

Bekijk onze meest recente aanvragen

In 2017 hebben we al {{ counter }} aanvragen voor onze klanten in behandeling mogen nemen (2587 in 2016)

Niet de opdracht gevonden waar u naar zocht?

Een transparante arbeidsmarkt voor iedereen

Between verzekert u altijd van de juiste medewerker tegen de beste voorwaarden

Mensen tot elkaar brengen en met elkaar verbinden doen wij sinds 2000. Onze klantadviseurs en recruiters spannen zich iedere dag enthousiast voor u in om de optimale balans te vinden tussen de vraag naar en het aanbod van tijdelijke medewerkers. 

Als opdrachtgever kunt u er daarom op rekenen dat wij precies die ene kandidaat voor u vinden die uw project naar een hoger plan tilt of uw belangrijke opdracht tot een goed einde brengt. En bent u zelf zzp’er of hebt u medewerkers in dienst voor wie u een opdracht zoekt? Dan helpen wij u of uw medewerker graag aan een interessante tijdelijke functie of uitdagend project.

Inhuur van tijdelijke medewerkers brengt veel aspecten met zich mee waar u als opdrachtgever in de dagelijkse praktijk misschien niet direct aan denkt. Ook hierbij staan wij u met raad en daad terzijde. Van advies over de almaar veranderende wetgeving en de zekerheid dat u het juiste tarief betaalt voor uw inhuur. Tot aanbevelingen omtrent uw inhuurproces en het opstellen van heldere functieprofielen.

Wij hanteren bij onze werkwijze de persoonlijke aanpak. Onze medewerkers staan daarom altijd voor u klaar en staan u graag te woord.

Want persoonlijk contact leidt uiteindelijk tot de mooiste resultaten.

 

En voor actuele informatie volgt u Between op LinkedIn:

 

Dit is wat ons op het moment bezighoudt

Lees over wat er gebeurt bij Between en in de wereld van tijdelijke inhuur

It's all about communication

Door Hans Al op 21-9-2015

In het kader van veranderingen geven specialisten vanuit Between periodiek inzicht in hun vakgebied. Opvallende of opmerkelijke wetswijzigingen, gesprekken in de wandelgangen en persoonlijke anekdotes behoren tot de stukken die worden aangeleverd.

Hans Al trapt deze nieuwe reeks af met inzicht in de communicatie tussen zzp’ers en brokers.

 

Kunnen brokers wel communiceren?

Het komt voor dat brokers te maken krijgen met het sentiment dat zij als overbodige schakel worden beschouwd in de keten naar een mooie inhuuropdracht. Met name zzp’ers lijken soms geneigd tot zulke gedachten. De brokers reageren hierop vaak gepikeerd en voelen zich niet serieus genomen. Maar wie heeft nou eigenlijk gelijk? Kan een zzp’er echt zonder een broker? En zijn brokers echt zo overbodig als men soms denkt?

Het antwoord is net zo eenvoudig als complex. Zoals bij zoveel zaken is ook hier met name de communicatie, of beter gezegd: het tekortschieten daarvan, de oorzaak van dergelijke gevoelens. Is het transparant wat een broker rekent en wat de zzp’er hiervoor krijgt? Vermoedelijk zal geen zzp’er daarna nog twijfel hebben over de intermediair. En geeft de zzp’er duidelijk aan waarom hij de broker zo nutteloos vindt? De intermediair zal de laatste zijn die dusdanig waardevolle informatie zomaar naast zich neerlegt. 

Het antwoord op de eerste vraag van de vorige alinea is deels gemakkelijk. Een broker rekent 3 tot 5% van het uurtarief als marge. En uitgaande van een uurtarief van zo’n tachtig euro is dit dus tweeëneenhalf tot vier euro per uur. Het tweede deel van de vraag (‘Maar wat doet ‘ie dan?’) vergt een langer antwoord. We noemen een paar dingen: van een grote groep opdrachtgevers die men in één keer kan bereiken tot onderhandeling tot een eerlijk en marktconform tarief, van persoonlijke begeleiding bij de intake tot advies over het opstellen van het cv. En vaak zorgt de broker ervoor dat wanneer een opdracht eindigt de zzp’er een streepje voor heeft bij nieuwe inhuuraanvragen. 

Er zullen ongetwijfeld zzp’ers blijven bestaan die de broker, hoe goed deze ook zijn best doet, nutteloos blijven vinden. Dat vinden wij vervelend maar respecteren uiteraard de keuze om niet met een broker samen te werken. Hoewel we ons ook beseffen dat men niet altijd een keuze heeft. Als dit laatste het geval is, willen we graag in gesprek met de zzp’er om van hem of haar te horen hoe we dan wel van toegevoegde waarde zouden kunnen zijn. Het draait immers allemaal om communicatie. 

Hans Al
Manager Europese Aanbestedingen & Automatisering bij Between B.V.

Author