Between

De succesvolle verbinding
tussen organisaties en talent

Bekijk onze meest recente aanvragen

In 2017 hebben we al {{ counter }} aanvragen voor onze klanten in behandeling mogen nemen (2587 in 2016)

Niet de opdracht gevonden waar u naar zocht?

Een transparante arbeidsmarkt voor iedereen

Between verzekert u altijd van de juiste medewerker tegen de beste voorwaarden

Mensen tot elkaar brengen en met elkaar verbinden doen wij sinds 2000. Onze klantadviseurs en recruiters spannen zich iedere dag enthousiast voor u in om de optimale balans te vinden tussen de vraag naar en het aanbod van tijdelijke medewerkers. 

Als opdrachtgever kunt u er daarom op rekenen dat wij precies die ene kandidaat voor u vinden die uw project naar een hoger plan tilt of uw belangrijke opdracht tot een goed einde brengt. En bent u zelf zzp’er of hebt u medewerkers in dienst voor wie u een opdracht zoekt? Dan helpen wij u of uw medewerker graag aan een interessante tijdelijke functie of uitdagend project.

Inhuur van tijdelijke medewerkers brengt veel aspecten met zich mee waar u als opdrachtgever in de dagelijkse praktijk misschien niet direct aan denkt. Ook hierbij staan wij u met raad en daad terzijde. Van advies over de almaar veranderende wetgeving en de zekerheid dat u het juiste tarief betaalt voor uw inhuur. Tot aanbevelingen omtrent uw inhuurproces en het opstellen van heldere functieprofielen.

Wij hanteren bij onze werkwijze de persoonlijke aanpak. Onze medewerkers staan daarom altijd voor u klaar en staan u graag te woord.

Want persoonlijk contact leidt uiteindelijk tot de mooiste resultaten.

 

En voor actuele informatie volgt u Between op LinkedIn:

 

Dit is wat ons op het moment bezighoudt

Lees over wat er gebeurt bij Between en in de wereld van tijdelijke inhuur

Wijziging algemene inkoopvoorwaarden

Door Vincent van der Mark op 29-12-2015

De huidige algemene inkoopvoorwaarden (hierna AIV) van Between dateren van 1 oktober 2013. In de tussentijd zijn er een aantal zaken veranderd op het gebied van wet- en regelgeving. Om onze AIV beter aan te laten sluiten op de huidige wet- en regelgeving en de tijdsgeest in zijn algemeenheid hebben wij onze AIV met ingang van 1 januari 2016 gewijzigd.

De meest in het oog springende wijzigingen zijn de volgende:     

  • Ten behoeve van de identificatie wordt niet langer meer verwezen naar een vereiste kopie ID. Dit is vervangen door het vereiste om identificatie kenmerken aan te leveren. Dit zal in de praktijk worden vormgegeven middels een door beide partijen te ondertekenen en met het originele ID-bewijs te verifieren Identificatie formulier.     
  • De vrijwaringsprocedure is veranderd. Vanaf 1 januari 2016 (dus feitelijk voor het eerst over het eerste kwartaal 2016) zal vrijwaring geschieden middels betaling van een deel van de factuur op de G-rekening of slechts in uitzonderingsgevallen middels overlegging van een ‘assurance report inzake inlening personeel’, zoals voorgeschreven door de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants, ondertekend door een externe accountant (=RA of AA met accreditatie).

De meest recente versie van onze AIV kunt u hier vinden. 

 

Nieuws
algemene inkoopvoorwaarden