Between

De succesvolle verbinding
tussen organisaties en talent

Bekijk onze meest recente aanvragen

In 2017 hebben we al {{ counter }} aanvragen voor onze klanten in behandeling mogen nemen (2587 in 2016)

Niet de opdracht gevonden waar u naar zocht?

Een transparante arbeidsmarkt voor iedereen

Between verzekert u altijd van de juiste medewerker tegen de beste voorwaarden

Mensen tot elkaar brengen en met elkaar verbinden doen wij sinds 2000. Onze klantadviseurs en recruiters spannen zich iedere dag enthousiast voor u in om de optimale balans te vinden tussen de vraag naar en het aanbod van tijdelijke medewerkers. 

Als opdrachtgever kunt u er daarom op rekenen dat wij precies die ene kandidaat voor u vinden die uw project naar een hoger plan tilt of uw belangrijke opdracht tot een goed einde brengt. En bent u zelf zzp’er of hebt u medewerkers in dienst voor wie u een opdracht zoekt? Dan helpen wij u of uw medewerker graag aan een interessante tijdelijke functie of uitdagend project.

Inhuur van tijdelijke medewerkers brengt veel aspecten met zich mee waar u als opdrachtgever in de dagelijkse praktijk misschien niet direct aan denkt. Ook hierbij staan wij u met raad en daad terzijde. Van advies over de almaar veranderende wetgeving en de zekerheid dat u het juiste tarief betaalt voor uw inhuur. Tot aanbevelingen omtrent uw inhuurproces en het opstellen van heldere functieprofielen.

Wij hanteren bij onze werkwijze de persoonlijke aanpak. Onze medewerkers staan daarom altijd voor u klaar en staan u graag te woord.

Want persoonlijk contact leidt uiteindelijk tot de mooiste resultaten.

 

En voor actuele informatie volgt u Between op LinkedIn:

 

Dit is wat ons op het moment bezighoudt

Lees over wat er gebeurt bij Between en in de wereld van tijdelijke inhuur

Between benoemt financieel directeur

Door Tim ten Velden op 6-1-2016

Between is trots te melden dat Vincent van der Mark vanaf 1 januari 2016 benoemd is tot financieel directeur. Mr. drs. Vincent van der Mark RA was al bij Between in dienst als manager contracting en finance.

De heer Van der Mark heeft zowel een fiscale als een bedrijfseconomische achtergrond. Na zijn studies fiscaal recht en bedrijfseconomie is de heer Van der Mark zijn carrière begonnen als controlerend accountant bij één van de grootste accountancy firma’s ter wereld. In deze periode heeft de heer Van der Mark zijn RA-titel behaald en na 6 jaar werkzaam te zijn geweest bij deze accountancy firma heeft hij als audit manager afscheid genomen van de accountancy om een volgende stap te zetten in zijn carrière. Na een korte tussenstop als Group Controller bij DeepOcean, alwaar hij heeft gewerkt aan het opzetten van een nieuw hoofdkantoor voor deze multinational, is hij in augustus 2014 in dienst getreden bij Between. De heer Van der Mark was al lid van het managementteam.

Nieuws