Between

De succesvolle verbinding
tussen organisaties en talent

Bekijk onze meest recente aanvragen

In 2017 hebben we al {{ counter }} aanvragen voor onze klanten in behandeling mogen nemen (2587 in 2016)

Niet de opdracht gevonden waar u naar zocht?

Een transparante arbeidsmarkt voor iedereen

Between verzekert u altijd van de juiste medewerker tegen de beste voorwaarden

Mensen tot elkaar brengen en met elkaar verbinden doen wij sinds 2000. Onze klantadviseurs en recruiters spannen zich iedere dag enthousiast voor u in om de optimale balans te vinden tussen de vraag naar en het aanbod van tijdelijke medewerkers. 

Als opdrachtgever kunt u er daarom op rekenen dat wij precies die ene kandidaat voor u vinden die uw project naar een hoger plan tilt of uw belangrijke opdracht tot een goed einde brengt. En bent u zelf zzp’er of hebt u medewerkers in dienst voor wie u een opdracht zoekt? Dan helpen wij u of uw medewerker graag aan een interessante tijdelijke functie of uitdagend project.

Inhuur van tijdelijke medewerkers brengt veel aspecten met zich mee waar u als opdrachtgever in de dagelijkse praktijk misschien niet direct aan denkt. Ook hierbij staan wij u met raad en daad terzijde. Van advies over de almaar veranderende wetgeving en de zekerheid dat u het juiste tarief betaalt voor uw inhuur. Tot aanbevelingen omtrent uw inhuurproces en het opstellen van heldere functieprofielen.

Wij hanteren bij onze werkwijze de persoonlijke aanpak. Onze medewerkers staan daarom altijd voor u klaar en staan u graag te woord.

Want persoonlijk contact leidt uiteindelijk tot de mooiste resultaten.

 

En voor actuele informatie volgt u Between op LinkedIn:

 

Dit is wat ons op het moment bezighoudt

Lees over wat er gebeurt bij Between en in de wereld van tijdelijke inhuur

We zijn verhuisd!

Door Tim ten Velden op 30-6-2016

Between is verhuisd en vanaf vandaag opereren we vanuit een nieuwe locatie want we zijn verhuisd en wel van Diemen naar Amsterdam.


Sterke groei

Between is in de afgelopen jaren sterk gegroeid, verdubbeld in personeel en uitgebreid met Yellow Friday. En met een aflopende huurovereenkomst voldoende reden om een nieuw thuis te zoeken. En dat hebben we gevonden op Kuiperbergweg 50. Het gebouw staat op een prachtige locatie gelegen aan de A9 en de A2 en hierdoor is Between niet te missen.

Kuiperbergweg 50

We kijken terug op 10 jaar vol mooie momenten in Diemen en zijn met veel plezier over gegaan naar deze prachtige en grotere locatie. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het verbouwen van de tweede etage. Op dit moment worden de puntjes nog op de i gezet zodat we spoedig onze relaties weer kunnen verwelkomen. 

Meer informatie en foto's volgen!

 

Dus vanaf heden is het nieuwe adres:
Kuiperbergweg 50
1101 AG Amsterdam

Nieuws