Between

De succesvolle verbinding
tussen organisaties en talent

Bekijk onze meest recente aanvragen

In 2017 hebben we al {{ counter }} aanvragen voor onze klanten in behandeling mogen nemen (2587 in 2016)

Niet de opdracht gevonden waar u naar zocht?

Een transparante arbeidsmarkt voor iedereen

Between verzekert u altijd van de juiste medewerker tegen de beste voorwaarden

Mensen tot elkaar brengen en met elkaar verbinden doen wij sinds 2000. Onze klantadviseurs en recruiters spannen zich iedere dag enthousiast voor u in om de optimale balans te vinden tussen de vraag naar en het aanbod van tijdelijke medewerkers. 

Als opdrachtgever kunt u er daarom op rekenen dat wij precies die ene kandidaat voor u vinden die uw project naar een hoger plan tilt of uw belangrijke opdracht tot een goed einde brengt. En bent u zelf zzp’er of hebt u medewerkers in dienst voor wie u een opdracht zoekt? Dan helpen wij u of uw medewerker graag aan een interessante tijdelijke functie of uitdagend project.

Inhuur van tijdelijke medewerkers brengt veel aspecten met zich mee waar u als opdrachtgever in de dagelijkse praktijk misschien niet direct aan denkt. Ook hierbij staan wij u met raad en daad terzijde. Van advies over de almaar veranderende wetgeving en de zekerheid dat u het juiste tarief betaalt voor uw inhuur. Tot aanbevelingen omtrent uw inhuurproces en het opstellen van heldere functieprofielen.

Wij hanteren bij onze werkwijze de persoonlijke aanpak. Onze medewerkers staan daarom altijd voor u klaar en staan u graag te woord.

Want persoonlijk contact leidt uiteindelijk tot de mooiste resultaten.

 

En voor actuele informatie volgt u Between op LinkedIn:

 

Dit is wat ons op het moment bezighoudt

Lees over wat er gebeurt bij Between en in de wereld van tijdelijke inhuur

Between is een FD Gazelle 2016

Door Tim ten Velden op 17-10-2016

AMSTERDAM, 17 oktober 2016 - Het Financieele Dagblad reikt jaarlijks de FD Gazellen award uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland, die meer dan 20% per jaar groeien. Between zag haar omzet in de afgelopen jaren met meer dan 35% per jaar groeien. Between mag zich daarom ‘FD Gazelle 2016’ noemen en krijgt de FD Gazellen award op 22 november aanstaande uitgereikt.

“Het maakt me trots om te zien dat we de FD Gazellen award toegekend krijgen. Het is een bevestiging voor het team dat we bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland horen”, aldus Rein Buijtelaar, algemeen directeur en oprichter van Between. “Onze missie is het streven naar maximale transparantie in de markt tussen professionals en grote publieke en private organisaties. Onze persoonlijke aanpak en betrokkenheid naar zowel de professional als naar de klant onderscheidt ons van de overige aanbieders in onze markt. Deze award geeft ons direct de gelegenheid om onze relaties te bedanken voor het vertrouwen dat zij ons toekennen”.

Lees het persbericht.

Nieuws
FD Gazelle 2016