Between

De succesvolle verbinding
tussen organisaties en talent

Bekijk onze meest recente aanvragen

In 2017 hebben we al {{ counter }} aanvragen voor onze klanten in behandeling mogen nemen (2587 in 2016)

Niet de opdracht gevonden waar u naar zocht?

Een transparante arbeidsmarkt voor iedereen

Between verzekert u altijd van de juiste medewerker tegen de beste voorwaarden

Mensen tot elkaar brengen en met elkaar verbinden doen wij sinds 2000. Onze klantadviseurs en recruiters spannen zich iedere dag enthousiast voor u in om de optimale balans te vinden tussen de vraag naar en het aanbod van tijdelijke medewerkers. 

Als opdrachtgever kunt u er daarom op rekenen dat wij precies die ene kandidaat voor u vinden die uw project naar een hoger plan tilt of uw belangrijke opdracht tot een goed einde brengt. En bent u zelf zzp’er of hebt u medewerkers in dienst voor wie u een opdracht zoekt? Dan helpen wij u of uw medewerker graag aan een interessante tijdelijke functie of uitdagend project.

Inhuur van tijdelijke medewerkers brengt veel aspecten met zich mee waar u als opdrachtgever in de dagelijkse praktijk misschien niet direct aan denkt. Ook hierbij staan wij u met raad en daad terzijde. Van advies over de almaar veranderende wetgeving en de zekerheid dat u het juiste tarief betaalt voor uw inhuur. Tot aanbevelingen omtrent uw inhuurproces en het opstellen van heldere functieprofielen.

Wij hanteren bij onze werkwijze de persoonlijke aanpak. Onze medewerkers staan daarom altijd voor u klaar en staan u graag te woord.

Want persoonlijk contact leidt uiteindelijk tot de mooiste resultaten.

 

En voor actuele informatie volgt u Between op LinkedIn:

 

Dit is wat ons op het moment bezighoudt

Lees over wat er gebeurt bij Between en in de wereld van tijdelijke inhuur

Between krijgt De Raad voor de Rechtspraak gegund

Door Tim ten Velden op 18-11-2016

De Raad voor de Rechtspraak heeft opnieuw een van de mantelovereenkomsten voor ICT Inhuur gegund aan Between. Hierdoor kunnen ICT-professionals de komende jaren via Between aan de Raad voor de Rechtspraak geleverd worden.

 

Logo Raad voor de RechtspraakDe looptijd van de in totaal zes gegunde raamovereenkomsten bedraagt maximaal vier jaar en zij vertegenwoordigen naar verwachting een totaalvolume van ca. 80 miljoen euro. Door deze raamovereenkomst verwacht Between binnenkort extra aanvragen op het gebied van applicatieontwikkeling, testmanagement, applicatiebeheer en projectmanagement op haar marktplaats te publiceren.

 

Raad voor de RechtspraakAlgemeen directeur Between Rein Buijtelaar geeft in een reactie aan trots te zijn op deze gunning: “Between is een gevestigde partij in het leveren van tijdelijk personeel aan overheidsorganisaties. Toch is elke gegunde aanbesteding of verworven opdracht een compliment voor het team dat zich dagelijks gedreven en enthousiast inzet voor onze klanten en leveranciers”.

 

Over Between

Between is gespecialiseerd in het vinden en contracteren van professionals op tijdelijke basis voor grote opdrachtgevers. Tot onze klanten behoren een groot deel van de landelijke overheid en vooraanstaande corporate multinationals.

Wij leveren tijdelijk personeel in de volgende gebieden: ICT, Engineering, Finance, HR, Interim-management, Legal en Support. Via Between zijn meer dan 1.200 professionals aan het werk.

Naast proactief zoeken naar geschikte kandidaten plaatst Between op haar marktplaats alle door haar verkregen aanvragen. Deze aanvragen zijn toegankelijk voor alle bij Between aangesloten grote leveranciers, niche partijen en zzp'ers.

Nieuws