Between

De succesvolle verbinding
tussen organisaties en talent

Bekijk onze meest recente aanvragen

In 2017 hebben we al {{ counter }} aanvragen voor onze klanten in behandeling mogen nemen (2587 in 2016)

Niet de opdracht gevonden waar u naar zocht?

Een transparante arbeidsmarkt voor iedereen

Between verzekert u altijd van de juiste medewerker tegen de beste voorwaarden

Mensen tot elkaar brengen en met elkaar verbinden doen wij sinds 2000. Onze klantadviseurs en recruiters spannen zich iedere dag enthousiast voor u in om de optimale balans te vinden tussen de vraag naar en het aanbod van tijdelijke medewerkers. 

Als opdrachtgever kunt u er daarom op rekenen dat wij precies die ene kandidaat voor u vinden die uw project naar een hoger plan tilt of uw belangrijke opdracht tot een goed einde brengt. En bent u zelf zzp’er of hebt u medewerkers in dienst voor wie u een opdracht zoekt? Dan helpen wij u of uw medewerker graag aan een interessante tijdelijke functie of uitdagend project.

Inhuur van tijdelijke medewerkers brengt veel aspecten met zich mee waar u als opdrachtgever in de dagelijkse praktijk misschien niet direct aan denkt. Ook hierbij staan wij u met raad en daad terzijde. Van advies over de almaar veranderende wetgeving en de zekerheid dat u het juiste tarief betaalt voor uw inhuur. Tot aanbevelingen omtrent uw inhuurproces en het opstellen van heldere functieprofielen.

Wij hanteren bij onze werkwijze de persoonlijke aanpak. Onze medewerkers staan daarom altijd voor u klaar en staan u graag te woord.

Want persoonlijk contact leidt uiteindelijk tot de mooiste resultaten.

 

En voor actuele informatie volgt u Between op LinkedIn:

 

Dit is wat ons op het moment bezighoudt

Lees over wat er gebeurt bij Between en in de wereld van tijdelijke inhuur

Komt tijd, komt raad.. zelfs bij Wiebes.

Door Vincent van der Mark op 18-11-2016

In onze eerdere communicaties hebben wij meermalen onze kritiek geuit op de Wet DBA. In ons blog van 29 september hebben wij zelfs gewezen op het feit dat het echte probleem is: De verouderde criteria als gezag en vrije vervanging. We hebben in dat blog zelfs een oplossingsrichting geponeerd.

Wiebes heeft dit blog waarschijnlijk gelezen en ook hij komt nu tot het besef dat het huidige wetsvoorstel geen verbetering is. Een alternatief formuleert hij echter nog niet. Dit zal een kwestie van tijd zijn.

In de tussentijd gaat Between door met het opkomen voor de belangen van zowel zzp’ers als klanten die uiteraard zorgeloos gebruik willen maken van de diensten van zelfstandig professionals.

 

ANP-Wiebes-in-Eerste-KamerWat gebeurt er nu concreet?

  • Transitieperiode tot 1 januari 2018 verlengd
  • De Commissie Boot stelt voor tot die tijd alleen het echte misbruik aan te pakken. Het volledige rapport van de Commissie Boot vindt u hier
  • Tot die tijd is werken met een modelovereenkomst niet verplicht

Let wel! De criteria voor zelfstandigheid zelf blijven nog onveranderd. Dus de criteria arbeid, loon, gezag blijven nu nog gewoon van toepassing.

 

Bovenstaande biedt inderdaad nog geen volledige zekerheden. Het kabinet gaat in de tussenliggende periode bekijken hoe de begrippen ‘gezag’ en ‘vrije vervanging’ kunnen worden aangepast aan de moderne tijd.

Mocht u vragen hebben dan kunt u uiteraard contact met onze experts opnemen.


mr. drs. Vincent van der Mark RA
financieel directeur Between

Blog
Modelovereenkomst
Wet DBA
Wiebes