Between

De succesvolle verbinding
tussen organisaties en talent

Bekijk onze meest recente aanvragen

In 2017 hebben we al {{ counter }} aanvragen voor onze klanten in behandeling mogen nemen (2587 in 2016)

Niet de opdracht gevonden waar u naar zocht?

Een transparante arbeidsmarkt voor iedereen

Between verzekert u altijd van de juiste medewerker tegen de beste voorwaarden

Mensen tot elkaar brengen en met elkaar verbinden doen wij sinds 2000. Onze klantadviseurs en recruiters spannen zich iedere dag enthousiast voor u in om de optimale balans te vinden tussen de vraag naar en het aanbod van tijdelijke medewerkers. 

Als opdrachtgever kunt u er daarom op rekenen dat wij precies die ene kandidaat voor u vinden die uw project naar een hoger plan tilt of uw belangrijke opdracht tot een goed einde brengt. En bent u zelf zzp’er of hebt u medewerkers in dienst voor wie u een opdracht zoekt? Dan helpen wij u of uw medewerker graag aan een interessante tijdelijke functie of uitdagend project.

Inhuur van tijdelijke medewerkers brengt veel aspecten met zich mee waar u als opdrachtgever in de dagelijkse praktijk misschien niet direct aan denkt. Ook hierbij staan wij u met raad en daad terzijde. Van advies over de almaar veranderende wetgeving en de zekerheid dat u het juiste tarief betaalt voor uw inhuur. Tot aanbevelingen omtrent uw inhuurproces en het opstellen van heldere functieprofielen.

Wij hanteren bij onze werkwijze de persoonlijke aanpak. Onze medewerkers staan daarom altijd voor u klaar en staan u graag te woord.

Want persoonlijk contact leidt uiteindelijk tot de mooiste resultaten.

 

En voor actuele informatie volgt u Between op LinkedIn:

 

Dit is wat ons op het moment bezighoudt

Lees over wat er gebeurt bij Between en in de wereld van tijdelijke inhuur

Between achtste bij FD Gazellen 2016

Door Tim ten Velden op 23-11-2016

Noord- en Zuid-Holland en Flevoland zijn goed voor bijna de helft van alle snelgroeiende bedrijven in Nederland. Van de 617 Gazellen in heel Nederland komen er maar liefst 292 uit de westelijke provincies. Dit is de conclusie van de uitreiking van de FD Gazellen Awards voor de regio West in Theater Amsterdam. Hier vielen in totaal 292 ondernemingen in de prijzen voor hun groeiprestaties. En tijdens de spectaculaire award show werd bekend gemaakt dat Between Holding op de 8ste plaats in de categorie groot is geëindigd.

 

FD Gazellen 2016

Vanuit het Financieele Dagblad wordt al 13 jaar de FD Gazellen Awards uitgereikt. Alle ondernemingen die de afgelopen drie boekjaren ten minste 20% zijn gegroeid in omzet, ontvangen een FD Gazelle Award. De deelnemers zijn dan per definitie al een FD Gazelle! Alle inzenders worden ingedeeld in categorieën: klein (€ 100.000 tot € 2 mln), middelgroot (€ 2 mln tot € 10 mln) en groot (meer dan € 10 mln).

 

Personeelsdiensten

Net als voorgaande jaren staat de lijst Gazellen dit jaar wederom vol met bedrijven die op een of andere manier profiteren van de snel veranderende arbeidsmarkt. Van alle 292 Gazellen in de regio West zijn er zo’n vijftig actief in allerlei vormen van personeelsdiensten, zoals uitzenden, detachering, payrolling en werving en selectie.

 

De achtste plaats

Between Holding eindigt op de 8ste plaats in de categorie groot. Wij zijn uitermate trots op deze uitkomst, als bedrijf en als team, aldus algemeen directeur Rein Buijtelaar. Daarbij zijn we in goed gezelschap als we kijken naar de 45 snelst groeiende bedrijven van Nederland in de categorie groot. Op naar volgend jaar!

 

Lees het artikel op FD.nl

 

Nieuws