Between achtste bij FD Gazellen 2016

Noord- en Zuid-Holland en Flevoland zijn goed voor bijna de helft van alle snelgroeiende bedrijven in Nederland. Van de 617 Gazellen in heel Nederland komen er maar liefst 292 uit de westelijke provincies. Dit is de conclusie van de uitreiking van de FD Gazellen Awards voor de regio West in Theater Amsterdam. Hier vielen in totaal 292 ondernemingen in de prijzen voor hun groeiprestaties. En tijdens de spectaculaire award show werd bekend gemaakt dat Between Holding op de 8ste plaats in de categorie groot is geëindigd.

 

FD GAZELLEN 2016

Vanuit het Financieele Dagblad wordt al 13 jaar de FD Gazellen Awards uitgereikt. Alle ondernemingen die de afgelopen drie boekjaren ten minste 20% zijn gegroeid in omzet, ontvangen een FD Gazelle Award. De deelnemers zijn dan per definitie al een FD Gazelle! Alle inzenders worden ingedeeld in categorieën: klein (€ 100.000 tot € 2 mln), middelgroot (€ 2 mln tot € 10 mln) en groot (meer dan € 10 mln).

 

PERSONEELSDIENSTEN

Net als voorgaande jaren staat de lijst Gazellen dit jaar wederom vol met bedrijven die op een of andere manier profiteren van de snel veranderende arbeidsmarkt. Van alle 292 Gazellen in de regio West zijn er zo’n vijftig actief in allerlei vormen van personeelsdiensten, zoals uitzenden, detachering, payrolling en werving en selectie.

 

DE ACHTSTE PLAATS

Between Holding eindigt op de 8ste plaats in de categorie groot. Wij zijn uitermate trots op deze uitkomst, als bedrijf en als team, aldus algemeen directeur Rein Buijtelaar. Daarbij zijn we in goed gezelschap als we kijken naar de 45 snelst groeiende bedrijven van Nederland in de categorie groot. Op naar volgend jaar!

 

Lees het artikel op FD.nl