Between behoort tot de snelst groeiende bedrijven in Europa

De Financial Times presenteert elk jaar de FT 1000. Dit is een lijst van de top 1000 bedrijven uit 31 landen in Europa die tussen 2013 en 2016 de hoogste procentuele omzetgroei hebben behaald.

Between Staffing Group is een van de 22 Nederlandse bedrijven die zijn opgenomen in deze lijst en staat ertussen als enige intermediair. Met een omzetgroei van 196% van 2013 tot en met 2016 behoort Between tot de snelst groeiende bedrijven in Europa.
Between behoort tot snelst groeiende bedrijven in Europa

FD Gazellen

Between is de afgelopen twee jaar ook uitgeroepen tot FD Gazellen van het Financieele Dagblad en werd in 2017 zelfs de snelst groeiende intermediair van Nederland.

Groei

Met het nemen van het meerderheidsbelang en het opnemen van FastFlex in de groep is Between hard op weg om voor volgend jaar een nog betere positie in de FT 1000 te behalen.

Topprestatie

“Between als een van de snelst groeiende bedrijven in Europa, een prachtig resultaat waar ik trots op ben”, vertelt Rein Buijtelaar, CEO en oprichter van Between. “Dankzij de enorme inzet van alle Betweeners en het vertrouwen van onze klanten zien wij onze omzet elk jaar groeien. Wederom een topprestatie!”