Between benoemt financieel directeur

Between is trots te melden dat Vincent van der Mark vanaf 1 januari 2016 benoemd is tot financieel directeur. Mr. drs. Vincent van der Mark RA was al bij Between in dienst als manager contracting en finance.

Vincent van der MarkDe heer Van der Mark heeft zowel een fiscale als een bedrijfseconomische achtergrond. Na zijn studies fiscaal recht en bedrijfseconomie is de heer Van der Mark zijn carrière begonnen als controlerend accountant bij één van de grootste accountancy firma’s ter wereld. In deze periode heeft de heer Van der Mark zijn RA-titel behaald en na 6 jaar werkzaam te zijn geweest bij deze accountancy firma heeft hij als audit manager afscheid genomen van de accountancy om een volgende stap te zetten in zijn carrière.

Na een korte tussenstop als Group Controller bij DeepOcean, alwaar hij heeft gewerkt aan het opzetten van een nieuw hoofdkantoor voor deze multinational, is hij in augustus 2014 in dienst getreden bij Between. De heer Van der Mark was al lid van het managementteam.