Between krijgt De Raad voor de Rechtspraak gegund

Amsterdam, 20 december 2016 – De Raad voor de Rechtspraak heeft opnieuw een van de mantelovereenkomsten voor ICT Inhuur gegund aan Between. Hierdoor kunnen ICT-professionals de komende jaren via Between aan de Raad voor de Rechtspraak geleverd worden.

logo-raad-voor-de-rechtspraakDe looptijd van de in totaal zes gegunde raamovereenkomsten bedraagt maximaal vier jaar en zij vertegenwoordigen naar verwachting een totaalvolume van ca. 80 miljoen euro. Door deze raamovereenkomst verwacht Between binnenkort extra aanvragen op het gebied van applicatieontwikkeling, testmanagement, applicatiebeheer en projectmanagement op haar marktplaats te publiceren.

Raad voor de RechtspraakAlgemeen directeur Between Rein Buijtelaar geeft in een reactie aan trots te zijn op deze gunning: “Between is een gevestigde partij in het leveren van tijdelijk personeel aan overheidsorganisaties. Toch is elke gegunde aanbesteding of verworven opdracht een compliment voor het team dat zich dagelijks gedreven en enthousiast inzet voor onze klanten en leveranciers”.