Between realiseert recordomzet van € 229 miljoen

Kennisbemiddelaar Between realiseerde in 2017 een recordomzet van 229 miljoen euro. Dit is een stijging met 58,4% ten opzichte van 2016 toen de bruto-omzet van Between 145 miljoen bedroeg. Between verbindt al ruim 18 jaar met succes opdrachtgevers aan ICT-talent.

“Voor het vierde jaar op rij ligt de bruto omzetgroei boven de 25% per jaar” aldus algemeen directeur Rein Buijtelaar. “Een prestatie waar we trots op zijn. De gemiddelde groei bedraagt zelfs 47% per jaar in deze periode. Deze groei laat de ambitie zien die de Between Staffing Group heeft in de markt van inhuur van tijdelijk personeel.”

Between grossrevenues image 2017

Over de cijfers van 2017 is geen accountantscontrole toegepast.

“Wij zijn dankbaar dat wij het vertrouwen krijgen van onze klanten, leveranciers en professionals”. De ambitieuze teams van onze labels Between, Yellow Friday en FastFlex waarderen wij enorm voor hun tomeloze inzet.”

“Door de aankoop van FastFlex behoort de Between Staffing Group qua bruto-omzet en ingezette medewerkers tot een van de vijf grootste IT-intermediairs en brokers van Nederland. Onze focus voor het jaar 2018 ligt op het introduceren van innovatieve concepten, internationalisatie van de organisatie en integratie van FastFlex. Verder is de ambitie aanwezig de gemiddelde groei van 47% in 2018 te overstijgen.”