Between wint aanbesteding CAK

Amsterdam, 14 april 2017 – De aanbesteding van CAK voor tijdelijk ICT-personeel is gegund aan Between. Between gaat per 15 april de komende 1 tot 4 jaar ICT-professionals leveren.

Between is een van de twee geselecteerde leveranciers voor het werven, selecteren en leveren van ICT-professionals. Het te leveren ICT-personeel betreft onder andere applicatiearchitecten, database beheerders, informatie-analisten, testspecialisten en technisch projectleiders.

Algemeen directeur Between Rein Buijtelaar: “Het gegund krijgen van de aanbesteding van CAK is een positieve bevestiging naar het team en onze relaties. De gunning laat zien dat Between aan de gestelde criteria kan voldoen. Between is de juiste partij voor het leveren van de juiste persoon op het juiste moment.”

CAK

Het CAK is een publiekrechtelijk zelfstandig bestuursorgaan (zbo) belast met de uitvoering van wettelijke taken in het domein van zorg en welzijn, in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Het CAK wisselt op grote schaal gegevens uit met zorginstellingen, zorgkantoren, gemeenten, Belastingdienst, UWV en de SVB.