Between wint aanbesteding Stichting Inlichtingenbureau

De Europese aanbesteding van Stichting Inlichtingenbureau voor tijdelijk ICT-personeel is gegund aan Between. Between gaat per 1 oktober de komende 2 tot 4 jaar ICT-professionals leveren. Between is een van de twee geselecteerde leveranciers voor het werven, selecteren en leveren van ICT-professionals. Het te leveren ICT-personeel betreft onder andere informatiearchitecten, BI- en .NET ontwikkelaars, ICT-operation- en securitymanagers, database beheerders, informatie- en risicoanalisten, testspecialisten en projectmedewerkers.

Trots

Algemeen directeur Between Rein Buijtelaar: “Na de verkregen gunningen van ministerie van Buitenlandse Zaken en UWV eerder dit jaar is het gegund krijgen van de aanbesteding van Stichting inlichtingenbureau een positieve bevestiging naar het team en onze relaties. En het laat wederom zien dat Between aan de gestelde criteria kan voldoen. Between is de juiste partij voor het leveren van de juiste persoon, op het juiste moment en tegen het juiste tarief.”

Stichting Inlichtingenbureau

Logo Stichting InlichtingenbureauHet Inlichtingenbureau is een, in 2001 door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid opgerichte, dienstverlenende stichting voor gemeenten op het gebied van informatiedistributie binnen het terrein van de sociale zekerheid.
Stichting Inlichtingenbureau wil twee leveranciers die gespecialiseerd zijn in de selectie en plaatsing van flexibel ICT-personeel. De aanbesteding was niet opgedeeld in percelen omdat er juist behoefte is aan totaalleveranciers die het gehele proces kunnen faciliteren.