Between wint beide mantelovereenkomsten Belastingdienst

Between tekent voor de derde keer de mantelovereenkomst voor het leveren van tijdelijk ICT-personeel bij de Belastingdienst. Between heeft ook voor de tweede keer de aanbesteding gewonnen voor het leveren van non-ICT-personeel. Daarmee is Between de enige dienstverlener die op beide mantels gaat leveren.

ICT-professionals

Ondertekening Belastingdienst 2017Between gaat als een van de twaalf leveranciers per 1 januari 2018 voor vier jaar ICT-professionals leveren aan de Belastingdienst.

De leveranciers zijn beoordeeld op basis van drie hoofdvraagstukken. De invulling van de aanvragen wanneer de vraag groter is dan het aanbod van personeel. De invulling van de behoeftes van de Belastingdienst aan bijzondere expertise. En de manier waarop kennis wordt gedeeld met de Belastingdienst. Between heeft op alle vraagstukken goed gescoord en haalt hiermee voor de derde keer op rij deze aanbesteding binnen.

Non-ICT-professionals

Voor de tweede keer gaat Between non-ICT-professionals leveren aan de Belastingdienst. Between is een van de drie leveranciers en het contract is afgesloten voor een periode van vier jaar.

Alle partijen zijn beoordeeld op basis van de beschrijving van de werkwijze en de kwaliteit van zowel het matchingsproces als het accountmanagement.

Duidelijke koers

Algemeen directeur Rein Buijtelaar: “Na de verkregen gunningen van het ministerie van Buitenlandse Zaken en het UWV eerder dit jaar, laat het gegund krijgen van de aanbestedingen van Belastingdienst ICT en non-ICT zien dat we met Between op volle kracht vooruit gaan. We volgen een duidelijke koers en dat werkt goed.”