Grandioze groei in 2018!

Met trots presenteert Between Staffing Group haar omzet van € 412 miljoen in 2018. Een recordstijging van maar liefst 80% t.o.v. 2017, waar wij een omzet behaalden van € 229 miljoen.

Omzet2018

Dankbaar

Omzetcijfers waar we als team Between bijzonder trots en dankbaar voor zijn. We hadden dit prachtige resultaat natuurlijk niet kunnen behalen zonder onze geweldige en loyale klanten, toegewijde partners, flexibele leveranciers en zzp’ers, een diepe buiging voor hen.

Wij kijken uit naar 2019, het jaar waarin we Between verder uitbouwen en nog meer toegevoegde waarde gaan leveren aan onze stakeholders.

Mooie groeiresultaten

Between Staffing Group heeft afgelopen jaar een aantal nominaties mogen ontvangen voor haar prestaties, Zo was er in november de uitreiking van de FD Gazelle Award, waar Between voor de 3e keer op rij FD Gazelle werd. Binnen de Flexmarkt Omzetranglijst behaalden wij deze zomer een prachtige 16e plaats binnen de top 100. Ook in het buitenland werden we opgemerkt en genoemd door de Financial Times, zij presenteren jaarlijks de FT top 1000, waarbij Between 1 van de 22 Nederlandse bedrijven was in de lijst.

Ambitie

Allle 55 Betweeners hebben een absolute winnaarsmentaliteit. Onze ambitie is dan ook om in 2019 weer een nieuw record neer te zetten.