Kennisbemiddelaar Between terug in handen van de oprichters

Het beursgenoteerde Devoteam SA (DVT, Euronext Parijs) brengt haar meerderheidsbelang in de Nederlandse kennisbemiddelaar Between terug naar een belang van 35%. Hiermee komt 65% van de aandelen in handen van de oprichters van de snelgroeiende intermediair waarvan de omzet in 2017 naar verwachting meer dan € 200 miljoen gaat bedragen.

Between is in Nederland een van de grootste spelers op het gebied van bemiddeling van externe ICT-professionals. Dagelijks werken meer dan 1.000 professionals via Between bij grote opdrachtgevers zoals provincies, universiteiten, multinationals, system integrators en een groot deel van de centrale overheid.

Between in handen van de oprichters

Between in handen van de oprichters Menno Nieuwpoort (l) en Rein Buijtelaar (r)

Algemeen directeur Rein Buijtelaar: “Between is Devoteam dankbaar voor de ruimte die is gegeven om de organisatie verder uit te bouwen. Door de snelle groei van Between en de daarmee toenemende impact van de Between cijfers op de financiële resultaten van Devoteam was de stap naar verzelfstandiging de meest voor de hand liggende keuze. We zijn verheugd dat Devoteam als aandeelhouder aanblijft. Het Europese netwerk van Devoteam blijft daardoor beschikbaar zodat verdere uitbreiding naar het buitenland mogelijk is.”

Gregoire Cayatte, CFO Devoteam: “Between is een enorm succesverhaal gebleken waarbij Between tot de best presterende bemiddelaars in Nederland gerekend kan worden. Met de nieuwe aandeelhoudersstructuur verwachten wij dat Between haar fantastische reis gaat vervolgen en met haar 2020 strategie marktleider in de Nederlandse markt wordt.”