Ministerie van Buitenlandse Zaken gunt aanbesteding aan Between

De Europese aanbesteding van het ministerie van Buitenlandse Zaken voor tijdelijk ICT-personeel is gegund aan Between. Samen met 5 andere partijen gaat Between per 1 oktober aanstaande voor minimaal 2 jaar ICT-Professionals leveren.

Between is één van de in totaal zes bedrijven die zijn geselecteerd. De bedrijven zijn beoordeeld op KPI’s ten aanzien van de leverbetrouwbaarheid, de kwaliteit van het accountmanagement, het aanbod van het personeel en de prijs. Het te leveren ICT-personeel betreft onder andere implementatieondersteuners, functioneel beheerders, projectleiders, coördinatoren en Sharepoint consultants. De raamovereenkomst loopt twee jaar met een optie tot een verlenging van twee keer een jaar.

Algemeen directeur Between Rein Buijtelaar: “Na de verkregen gunningen van Stichting inlichtingenbureau en UWV eerder dit jaar is het gegund krijgen van de aanbesteding van het ministerie van Buitenlandse Zaken een positieve bevestiging naar het team en onze relaties. En het laat wederom zien dat Between aan de strenge gestelde criteria kan voldoen. Between is de juiste partij voor het leveren van de juiste persoon, op het juiste moment en tegen het juiste tarief.”

Het ministerie van Buitenlandse Zaken

Logo Het Ministerie van Buitenlandse ZakenHet ministerie van Buitenlandse Zaken is de spil in de communicatie tussen de Nederlandse regering en de regeringen van andere landen en internationale organisaties. Als wereldwijd opererende organisatie is BZ sterk afhankelijk van een goede informatievoorziening en bijbehorende IT-dienstverlening. Rijksbreed geldt voor Social Return een beleidsrichtlijn van 5% voor de inzet van medewerkers uit deze doelgroep.