UWV gunt Europese aanbesteding aan Between

Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV) heeft bij een Europese aanbesteding voor de inhuur van IV-functies Between, geselecteerd als een van haar preferente dienstverleners voor het voorselecteren en detacheren van professionals op het gebied van informatievoorziening (IV).

UWV zorgt voor de landelijke uitvoering van de werknemersverzekeringen en biedt arbeidsmarkt- en gegevensdienstverlening. Dat doet de organisatie als zelfstandig bestuursorgaan in opdracht van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. UWV gaat binnen de gesloten raamovereenkomst, voor maximaal de komende vier jaar, een breed scala aan professionals inhuren op het gebied van IV. Hiermee blijft ook het inhuren van zelfstandig professionals met inachtneming van de Wet DBA mogelijk. Naast Between zijn ook Atos, BrainCap, Brunel, Capgemini, CGI, FastFlex, HeadFirst, IT-Staffing en Ordina geselecteerd. De raamovereenkomst is van kracht met ingang van 1 april 2017.

Deze Europese aanbesteding maakt het voor UWV mogelijk om een breed scala aan IV-professionals in te huren. De specifieke IV-functies die Between kan vervullen binnen UWV zijn project-, beheer-, ontwerp-, advies-, coördinatie-, ontwikkeling-, staf- en analysefuncties. Het betreft, naast de meer generieke IV-functies, met name de hooggekwalificeerde IV-professionals op het gebied van IT-governance, digitale dienstverlening, business requirements en middleware specialisten.

Algemeen directeur Between Rein Buijtelaar geeft in een reactie aan trots te zijn op deze gunning: “Between is een gevestigde partij in het leveren van tijdelijk personeel aan overheidsorganisaties. Toch is elke gegunde aanbesteding of verworven opdracht een compliment voor het team dat zich dagelijks gedreven en enthousiast inzet voor onze klanten en leveranciers. Wij zijn zeer verheugd dat UWV besloten heeft de mantelovereenkomst voor de inhuur van functies op het gebied van Informatievoorziening (IV) te gunnen aan Between. Between voorziet UWV hiermee de komende jaren van diverse IV-professionals zoals functioneel beheerders, business consultants en applicatieontwikkelaars.”