Een overzicht van onze diensten

Wij staan altijd voor u klaar met een breed pakket aan diensten

Onze diensten in het kort

U bent goed in de dingen die u doet. Op het vlak van ICT, Engineering, HR of binnen welk ander specialisme ook. En omdat u zich liever ongestoord focust op uw werk nemen wij graag de zorg van het zoeken naar de juiste kandidaat en contractering van de kandidaat waarbij alle fiscale risico's voor u worden uitgesloten van u over. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en zorgen ervoor dat alle zaken voortvloeiend uit uw behoefte geruisloos worden opgepakt en afgehandeld. Hierbij kunt u denken aan zaken als het aanvragen van een VOG en het aanleveren van een uittreksel van de KvK. Of persoonlijk advies over de veranderende regelgeving omtrent fiscale vrijwaring en gedetailleerde vragen over de inhoud van het contract op basis waarvan u aan de slag gaat.

U kunt een of meerdere diensten afnemen

Between begeleidt u bij alles wat u tegenkomt als u een tijdelijke medewerker inhuurt. Door onze jarenlange ervaring in bemiddeling van tijdelijke medewerkers is Between een logische partner die u met raad en daad terzijde staat.

Wilt u direct meer informatie?

Nu kennismaken

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij helpen u graag en ontwikkelden deze diensten speciaal voor u.

De juiste man/vrouw op de juiste plek. Of, zoals managementgoeroe Jim Collins eerder schreef, get the right people on the bus. Dat is cruciaal om succesvol te zijn en te blijven als organisatie. De Between klant adviseurs en recruiters steken veel tijd en energie in uw organisatie om duidelijk te krijgen welke kandidaten binnen uw bedrijf succesvol gaan zijn. Daarnaast zijn wij iedere dag bezig om ons bestand met goede kandidaten uit te breiden, zodat wij u iedere keer weer de beste kandidaat kunnen aanbieden.

Vind een kandidaat

Contractmanagement

Voor zover onze algemene inkoopvoorwaarden dit niet afdekken vertalen wij specifieke bepalingen in de overeenkomst tussen u en Between altijd door naar de leverancier en ZZP'er. Zo komt u nooit voor nare verrassingen te staan. Wij vrijwaren u dan ook van alle risico's voortvloeiend uit de inhuur via Between. Indien u op basis van een projectbudget wilt werken dan houden onze contractmanagers dat graag voor u bij en geven u een tijdig signaal zodat budgetoverschrijdingen worden voorkomen.

Dek mijn risico's af


Verlonen van kandidaten

Wij nemen het juridisch werkgeverschap van u over en zorgen er graag voor dat de door ons verloonde medewerkers op maat worden bediend. Wij brengen het arbeidsverleden van de kandidaat in kaart en zorgen dat in alle fasen de juiste regels worden toegepast.

Regel mijn verloning


Benchmark Tarieven

U wilt graag marktconforme tarieven betalen en niet meer dan dat. Doordat Between de markt als geen ander kent zijn wij altijd in staat aan te geven welke tarieven voor welke functie marktconform zijn en welke bewegingen in de markt te zien zijn. Ook kunnen wij uw hele bestand aan inhuur benchmarken op marktconformiteit en tarieven in lijn brengen met de markt.

Vergelijk onze tarieven


Training

Vaktechnische trainingen worden voor u verzorgd door onze partner D-ICT Solutions. Via Between geniet u van een korting van 15% op de opleidingskosten. Ook softskill trainingen verzorgen wij graag voor u. Indien gewenst kunnen wij u een heel pakket aanbieden van intake training tot zelfs de inzet van een style coach.

Verzorg mijn opleiding


Vendor Management

Uw leveranciers voor u gemanaged op voor u belangrijke KPI's. Regelmatig rapporteren wij u hierover en komen gevraagd en ongevraagd met verbetervoorstellen om de dienstverlening aan u van Between en de aangesloten leveranciers continue te verbeteren.

Geef mij advies

 

Neem contact met mij op

Heeft u nog vragen over een van onze diensten of wilt u graag meer informatie over Between? Dat kan! Vul hier uw gegevens in en wij bellen of mailen u zo snel mogelijk terug.