Vacature 360° recruitment consultant - Between Staffing Amsterdam
619
post-template-default,single,single-post,postid-619,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
360° recruitment consultant vacature

360° recruitment consultant

WORD 360° RECRUITMENT CONSULTANT BIJ BETWEEN STAFFING

Wil jij aan de slag als 360° recruitment consultant in Amsterdam? En wil je fulltime werken bij een arbeidsbemiddelaar met de focus op ICT? Lees dan snel verder. Jij bent een echte hunter, hebt een groot netwerk en ziet altijd kansen je netwerk te vergroten en optimaal in te zetten. Je bent dagelijks bezig met het binnenhalen van nieuwe vacatures bij opdrachtgevers en onderhoudt jouw huidige relaties.

* Solliciteren duurt 1 minuut

JOUW DAG BIJ BETWEEN

Het unieke aan deze rol is dat je werkt met het beste uit 2 werelden. Zowel bij onze opdrachtgevers als bij de ICT-professionals maak jij het verschil, de perfecte combinatie van sales en recruitment. Je specialiseert je in een klein deel van de ICT-markt zodat je mee kunt denken met opdrachtgevers en hen kunt adviseren waar nodig. Aan de andere kant begeleid en adviseer je ICT-professionals bij het vinden van interim opdrachten en hun carrièreontwikkelingen.

JOUW PROFIEL

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO-opleiding;
 • 2-5 jaar recruitment/sales ervaring;
 • affiniteit met ICT;
 • je hebt een winnaarsmentaliteit, bent een teamplayer en hebt ambitie je te ontwikkelen;
 • 32 – 40 uur beschikbaar.

Wat Between jouw biedt

 • Werken in een hecht team, uitdagingen en veel ruimte voor eigen ideeën;
 • een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring en opleidingsniveau;
 • leaseauto, laptop en mobiele telefoon van Between;
 • een riante bonusregeling;
 • mogelijkheden om door te groeien naar team manager

Wij lunchen dagelijks samen met alle Betweeners aan de lange keukentafel en proosten op vrijdagmiddag met hapjes en muziek in ons moderne kantoor in Amsterdam.

TEAM BETWEEN

Team Between is een hecht team. Jouw collega’s zijn er om mee te sparren. Betweeners inspireren en versterken elkaar. Wij hebben tijd voor elkaar en vieren successen graag samen. Wij houden wekelijks een uitgebreide vrijdagmiddagborrel en toasten regelmatig samen op mooie resultaten! Daarnaast zorgen wij er graag voor dat jij zo lekker mogelijk kunt werken in ons mooie kantoor. Je kunt altijd genieten van heerlijke koffie, espresso of latte macchiato. Elke dag wordt er een verse gezonde lunch bereid die we gezamenlijk aan onze lange keukentafel eten. Ook wordt er twee keer per week een healthy smoothie voor je gemaakt. Dat voelt goed!

WAT IS DE VERDERE PROCEDURE?

Heb jij zin om deze baan met beide handen aan te pakken, neem dan snel contact met ons op. Stuur je CV en motivatie naar hr@between.com. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met de Manager Recruitment Pascal Verhoef op 020 -584 08 57.

Impressie van Between

Solliciteer op de vacature 360° recruitment consultant

 • Stap 1. Kandidaat informatie