Vacature Recruitment consultant - Between Staffing Amsterdam
1494
post-template-default,single,single-post,postid-1494,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
recruitment consultant vacature

Recruitment consultant

Between groeit! Door deze groei zijn we onder meer op zoek naar een Recruitment consultant

Wij zijn een jong dynamisch bedrijf met veel leuke mensen die gezamenlijk en vol enthousiasme de ambities van Between waarmaken. Zelfstandigheid, verantwoordelijkheid nemen en vooral plezier in je werk staan hierbij centraal. Wij zijn de snelst groeiende intermediair van Nederland. Door de groei is Between nu onder meer op zoek naar een recruitment consultant. Het recruitment team bestaat uit vijf enthousiaste recruitment consultants, een recruitment assistente en een recruitment manager. Ben jij de recruiter die wij zoeken?

* Solliciteren duurt 1 minuut

Jouw taken

Je start met een lekkere bak koffie of een glas groene thee. Daarna heb je met het recruitment team de dagelijkse stand-up. En dan ga jij als recruiter aan de slag.

Jij vindt de beste kandidaat voor de tijdelijke ICT-gerelateerde functies bij jouw klant. Je hebt gemiddeld 72 uur de tijd om aanvullende vragen te stellen bij de interne opdrachtgever van de klant, de markt af te speuren naar de juiste kandidaat en om een aanbieding op te maken. Uiteraard wordt jouw kandidaat geselecteerd voor een intakegesprek waar jij in de meeste gevallen mee gaat. Jij plant dit gesprek, overlegt met de accountmanager wie de kandidaat gaat voorbereiden en je koppelt dit terug aan de klant.

Wekelijks heb je overleg met je klantteam, bestaande uit de contractbeheerder, de accountmanager en jij als recruitment consultant. Je levert input over de status van de aanvragen, communicatie met de klant en trends in de markt die belangrijk zijn voor je mede-recruiters.

Verder bouw je aan jouw netwerk, krijg je de mogelijkheid om bijeenkomsten te organiseren en om evenementen bij te wonen. Bij Between staan wij open voor innovatie en goede ideeën! Voel je vrij en geef je mening.

Jouw achtergrond

 • je hebt 0-5 jaar recruitment ervaring (wij zoeken meerdere consultants);
 • je hebt een winnaarsmentaliteit;
 • je bent iemand die klaar staat voor je team;
 • je bent ondernemend, hebt ambitie en bent actief bezig met je eigen ontwikkeling;
 • je bent 40 uur per week beschikbaar.

Wij bieden

 • een functie waarin je volop uitdaging en ruimte voor zelfontplooiing vindt;
 • opleidingen georganiseerd door Between om jouw kwaliteiten optimaal in te kunnen zetten;
 • afhankelijk van jouw ervaring een leaseauto, laptop en mobiele telefoon van Between;
 • een interessante bonusregeling;
 • een baan waarbij successen samen worden gevierd;
 • een werkomgeving die door de dynamiek iedere dag weer anders is.

Daarbovenop eten wij elke dag een gezonde lunch aan de lange keukentafel en genieten wij elke vrijdagmiddag van een knusse borrel met hapjes en muziek in het mooiste kantoor van Amsterdam en omstreken. Hebben we al gezegd dat je jouw dag kunt starten met de lekkerste koffie?

De verdere procedure

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature neem dan snel contact met ons op! Vul het onderstaande formulier in.
Succes en wellicht kunnen we al snel gezamenlijk proosten op jouw nieuwe uitdaging als recruitment consultant.

Wij kijken uit naar jouw reactie!

#teambetween

Impressie van Between

Solliciteer op de Recruitment consultant vacature

 • Stap 1. Kandidaat informatie