Werving & Selectie

Het zoeken, vinden en plaatsen van een nieuwe vaste medewerker

Vanwege de gewaardeerde expertise en hoge hitrate wordt Between ook veelvuldig gevraagd om te zoeken naar de juiste persoon voor een permanente dienstbetrekking. En om die reden heeft Between de afdeling Werving & Selectie verder uitgebreid.

In de afgelopen 15 jaar heeft Between een betrouwbare naam opgebouwd in het aantrekken, selecteren en plaatsen van geschikte professionals voor tijdelijke projecten bij grote opdrachtgevers. Naast het bedienen van bijna alle overheden plaatsen wij professionals ook in de private sector. En met name in deze branche is veel vraag naar Werving & Selectie en Executive Search. Binnen de overheid stijgt de vraag vanwege de verambtelijking en binnen de private sector vanwege het steeds lastiger vinden van de juiste medewerkers.

Werving & SelectieSteeds vaker ontvangen wij de vraag of er gezocht kan worden naar een talent of specialist voor een vaste aanstelling. Between heeft daarom binnen het recruitment team het aantal specialisten uitgebreid die u graag adviseren. Het zoeken, vinden en plaatsen van een nieuwe vaste medewerker gebeurt volgens vooraf vastgestelde kwaliteitsrichtlijnen.

 

Voor meer informatie neemt u contact op met recruitment@nl.between.com of 020-5840859.

Between, de succesvolle verbinding tussen organisaties en talent. Ook voor uw nieuwe vaste medewerker.

 

Voor actuele informatie over Werving & Selectie, actuele wetgevingdiscussies en natuurlijk nieuws over Between volgt u ons op LinkedIn: