Win een iPad Pro

Maak nu kans op de unieke Between iPad Pro

Between iPad Pro goud

 

Het einde van het jaar nadert, het is koud en de dagen zijn kort. Gelukkig staan de feestdagen voor de deur en net zoals Sinterklaas en de Kerstman gaat Between ook een cadeau weggeven! Maar voor niets gaat de zon op! Daarom moet u er wel wat voor doen!

Maar eerst, een unieke Between iPad Pro? Lees snel verder!

 

Wat kunt u winnen?

Deze unieke, one-of-a-kind Between iPad Pro, uitgevoerd in goud! Feestelijker kan niet. Maar natuurlijk wel beter want deze 12,9 inch iPad Pro heeft maar liefst 128 GB geheugen! Te gek!

iPad Pro

 

Wat moet u doen?

  1. Volg Between op LinkedIn > 
  2. Schrijf een gedicht van 4 regels waarom ú deze iPad Pro moet winnen
  3. Stuur uw gedicht naar dit e-mailadres o.v.v. iPad Pro actie 2016

 

In onze volgende nieuwsbrief maken wij de gelukkige prijswinnaar bekend!
Succes!

 

Update 19 januari 2017

De winnaar is bekend! De winnaar en de runners-up vindt u hier.

 

Voorwaarden en regels

Met deze actie kan kans gemaakt worden op 1 iPad Pro. De prijs is niet inwisselbaar voor geld en over de uitslag wordt, naast de bekendmaking van de winnaar, niet gecorrespondeerd.

De winnaar wordt gekozen door medewerkers van Between. Er wordt geselecteerd op creativiteit van het gedicht en op het feit of de persoon de bedrijvenpagina van Between volgt op LinkedIn. Medewerkers van Between zijn uitgesloten van deelname.

De winnaar krijgt een kennisgeving via het gebruikte, persoonlijke e-mailadres. Van de prijsuitreiking wordt een foto gemaakt en naam en foto worden gepubliceerd, waaronder in de komende nieuwsbrief.

Het doel van de actie is het vergroten van het LinkedIn netwerk. Het uitgangspunt is minimaal 100 volgers meer dan voor de actieperiode. Bij te weinig deelnemers wordt de actie opgeschort tot een nader te bepalen moment. Uw creativiteit wordt uiteraard altijd gewaardeerd! 

Deze actie loopt van 1 december 2016 tot en met 31 december 2016. De winnaar wordt in de eerstvolgende nieuwsbrief bekend gemaakt.