ZZP opdrachten

ZZP opdrachten voor zzp’ers

Ben je op zoek naar ZZP opdrachten waarbij jij echt kunt schitteren? Dan hebben we goed nieuws voor jou: bij Between vind je interessante ZZP opdrachten bij grote opdrachtgevers. Between matcht jou graag met leuke opdrachten bij onder meer de centrale overheid en top publieke klanten. Word jij de nieuwste ZZP’er bij het Ministerie van Buitenlandse zaken, bij ING of bij NS?

Bij Between Staffing kunnen gepassioneerde toppers, die klaar zijn voor een nieuw avontuur, interessante opdrachten vinden!

Verschil ZZP en interim

Zit er verschil tussen interim opdrachten, zzp-opdrachten en freelance opdrachten? En is de zzp’er iemand anders dan de freelancer of interimmer? Het antwoord is eenvoudig: zzp’er of freelancer, het komt op hetzelfde neer. De persoon die wij vroeger als freelancer kende, heet echter nu vaak zzp’er ofwel zelfstandige zonder personeel. En interimmer zijn ze alle twee want na een opdracht voor een tijdelijke periode vertrekken zij weer richting een nieuwe opdracht. Ze zijn er immers ‘ad interim’, een ander woord voor tijdelijk. Noem jij jezelf freelancer of geef je de voorkeur aan zzp’er of interimmer: in alle gevallen helpen wij jou graag met het vinden van interessante, tijdelijke interim-opdrachten!

ZZP opdrachten bij Between

Ben je een ZZP’er en wil je wel eens een tijdje werken bij een grote opdrachtgever? Of ben je op zoek naar nieuwe opdrachten? Dan is Jobcatcher de vacaturesite voor jou! Als startende ZZP’er, maar ook als je al langer ZZP’er bent, kan het leuk zijn om een periode werk te hebben, waarbij het papierwerk voor rekening genomen wordt. Door een contract met derdenbeding kun jij makkelijk aan het werk. Jobcatcher neemt het contractbeheer en de payrolling voor rekening en jij kunt makkelijk aan ons factureren. ZZP opdrachten uitvoeren was nog nooit zo makkelijk!

Vind de interessantste ZZP opdrachten

Wij matchen jou graag met een uitdagende baan bij een interessante opdrachtgever. Op onze site vind je onder meer ZZP opdrachten voor grote namen als ING, NS en het Ministerie van Buitenlandse zaken. Wij helpen jou als kennispartner met al jouw vragen en geven je graag advies en info hoe het proces in zijn werk gaat. Via Between vind je vacatures in heel Nederland, zo kun je specifiek zoeken op bijvoorbeeld vacatures in Rotterdam, vacatures in Amsterdam, vacatures in Den Bosch en vacatures in Delft. Upload je cv en solliciteer op een functie die jou interesseert als bijvoorbeeld .NET developer, analist of ICT beheerder.

Over Between Staffing

Between verbindt je met de mooiste vacatures. Wij zijn een broker gespecialiseerd in tijdelijke opdrachten bij uiterst interessante opdrachtgevers. Deze grote opdrachtgevers kunnen onder meer de centrale overheid, banken, verzekeraars, provincies, universiteiten, multinationals en system integrators zijn. Between staat ook voor je klaar met een persoonlijke aanpak. Wij letten op benchmarking, marktconformiteit, kwaliteit en tarief. Mocht je vragen hebben, helpen we je graag. Je bent dus verzekerd van een correcte ZZP opdracht!

Contactformulier Between

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons:

Recruitment

Tel: 020 – 584 08 59
recruitment@nl.between.com

Contracting

Tel: 020 – 584 08 52
contracting@nl.between.com

Financiën

Tel: 020 – 584 08 53
finance@nl.between.com