Analist vacatures

Wij zoeken analisten

Ben jij een analist met ervaring in het uitvoeren van diverse analyses voor bedrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij hebben namelijk verschillende bedrijven en de overheid als opdrachtgever. Ieder bedrijf of organisatie heeft een andere manier van werken, waarbij diverse technieken komen kijken. Om deze reden zijn bedrijven op zoek naar analisten, zoals business analisten en data analisten.

Analist functies

Ben jij een data analist? Dan help jij bedrijven met hun prestatie door middel van het analyseren van data. Anderzijds is een business analist druk met het creëren van oplossingen. Een informatie analist onderzoekt en evalueert de informatie behoefte. Hiermee voert hij vervolgens nieuwe programma’s en hardware in. Proces analisten analyseren de huidige processen en kijken naar oplossingen voor problemen.

Analist opdrachten

Between heeft diverse klanten, zoals DJI, ICTU en Gemeente Vlaardingen. Al deze bedrijven kunnen een ervaren business analist gebruiken, maar ook een junior data analist. Wij plaatsen dagelijks nieuwe analist opdrachten op ons vacatureplatform, Jobcatcher. Via dit platform vind je eenvoudig en snel je nieuwe interim opdracht.

Solliciteer als analist

Ben jij klaar om aan de slag te gaan als analist bij een van onze klanten? Op Jobcatcher vind je alle analist vacatures. Je kunt filteren op klant en functie, maar ook op locatie. Aan de slag als analist in Utrecht? Of misschien zoek je analist vacatures in Groningen, Gelderland of Limburg? Kijk op Jobcatcher en vind de vacature die bij jou past!

Over Between

Between is sinds 2000 bemiddelaar van ICT-professionals bij diverse klanten. Om die reden hebben wij diverse ICT-vacatures beschikbaar. Onze opdrachtgevers bestaan uit bedrijven, maar ook de overheid. Wij zetten ons ins om de juiste verbinding tussen zzp’er en opdrachtgever te maken. Wij verzorgen ook het contractbeheer en adviseren over inhuur processen. Zo maken wij het makkelijk voor jou!

Contactformulier Between

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons:

Recruitment

Tel: +31 20 – 584 08 59
recruitment@nl.between.com

Contracting

Tel: +31 20 – 584 08 52
contracting@nl.between.com

Financiën

Tel: +31 20 – 584 08 53
finance@nl.between.com