Data entry vacatures

Aan de slag met data entry vacatures

Houd jij je bezig met het invoeren en controleren van data? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij ons ben je bij het juiste adres. Wij hebben verschillende opdrachtgevers die jouw hulp kunnen gebruiken. Via ons kun je aan de slag bij bijvoorbeeld de Belastingdienst, UWV of ING. Wij plaatsen al onze data entry vacatures op Jobcatcher. Bekijk de website en wellicht vind je jouw volgende klus!

data entry vacatures

Data entry medewerker

Vind jij het fijn om de administratie in te duiken en ervoor te zorgen dat elk dossier klopt? Als data entry medewerker is het jouw taak om kloppende documenten te creëren en af te leveren. Dit doe jij door gegevens in te voeren, te verwerken en vooral te controleren. Dit doe je vaak met bedrijfssoftware-systemen zoals SAP. Daarnaast verhelp jij ook knelpunten door nauwkeurig te werken en problemen te signaleren en te rapporteren. Veel bedrijven zijn op zoek naar jouw efficiëntie en punctualiteit.

Data entry opdrachten

Misschien ben je niet op zoek naar een vaste functie, maar juist naar een zzp opdracht. Veel van onze opdrachtgevers zijn op zoek naar een tijdelijke kracht. Wil jij een bedrijf voor een paar maanden helpen om hun gegevens kloppend en overzichtelijk te krijgen? Op Jobcatcher vind je verschillende tijdelijke opdrachten. Je kunt aan de slag in heel Nederland. Wil je graag aan de slag in Den Haag of Utrecht? Alles is mogelijk doordat onze opdrachtgevers door heel Nederland zitten. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste opdracht!

Solliciteer als data entry medewerker

Veel bedrijven verwelkomen graag een data entry medewerker die hen verder kan helpen. Met jouw nauwkeurigheid creëer jij orde in de chaos. Jij kunt bij veel bedrijven, organisaties en de overheid aan de slag. Op Jobcatcher vind je alle opdrachten die wij plaatsen van onze opdrachtgevers. Wie weet kun jij al snel aan de slag als nieuwe medewerker. Jij zorgt ervoor dat data entry op rolletjes loopt.

Over Between

Naast dat wij op zoek zijn naar data entry medewerkers, zoeken wij ook ICT-professionals. Wij verbinden sinds 2000 professionals met diverse opdrachtgevers. Denk hierbij aan verzekeraars, banken, provincies en de overheid. Wij helpen jou bij het vinden van de juiste opdracht. Daarnaast informeren wij je over het inhuurproces en geven je advies. Wij nemen een last van je schouders tijdens jouw zoektocht naar een data entry opdracht.

Contactformulier Between

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons:

Recruitment

Tel: (023) 56 856 30
recruitment@nl.between.com

Contracting

Tel: (023) 56 856 30
contracting@nl.between.com

Financiën

Tel: (023) 56 856 30
finance@nl.between.com