Freelance opdrachten

Freelance opdrachten

Ben je op zoek naar een nieuwe freelance opdracht? Dan ben je bij Between aan het juiste adres. Via ons kun je starten met diverse freelance opdrachten. Wij zijn namelijk een tussenpartij voor professionals en opdrachtgevers. Wij hebben opdrachtgevers zoals het Ministerie van Buitenlandse zaken, maar ook Universiteit Utrecht en ING. Voor hen zoeken wij freelancers die kunnen helpen bij verschillende projecten. Wil jij dus aan de slag met een nieuwe opdracht? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je bij het vinden van je volgende freelance klus!

freelance opdrachten

Verschillende freelance opdrachten

De projecten waarbij de opdrachtgevers freelancers willen inschakelen verschillen enorm van elkaar. Hierdoor zijn er allerlei ICT vacatures beschikbaar. Ben jij een tester en zoek jij een opdracht waarbij jij een testomgeving moet opzetten? Via ons kun je snel aan de slag. Of ben je een front-end developer en sta je te poppelen voor een nieuwe, uitdagende klus? Between is gespecialiseerd in de ICT. De meeste freelance opdrachten die wij binnenkrijgen van opdrachtgevers zijn dan ook ICT opdrachten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Freelance opdrachten bij Between

Iedere opdracht die wij binnenkrijgen van onze opdrachtgevers plaatsen wij op ons vacatureplatform, Striive. Op dit platform heb je dagelijks toegang tot een ruim aanbod van opdrachten. Sommige opdrachten zijn voor twee maanden, andere voor twaalf maanden. Door de diversiteit kies jij uit de verschillende freelance opdrachten de best passende voor jou. Met een account op Striive blijf je ook nog eens op de hoogte van de nieuwste opdrachten door middel van jobalerts. Reageer eenvoudig via Striive op jouw droombaan!

Vind jouw volgende freelance opdracht

Wij helpen jou graag bij het vinden van je volgende opdracht. Dit doen wij door toegang te bieden tot veel verschillende ICT freelance opdrachten. Je kunt aan de slag als datamanager, SharePoint developer of ICT beheerder. Aan jou de keuze. Ook wat betreft de locatie is er veel mogelijk. Dit komt doordat onze opdrachtgevers door heel Nederland zitten. Ben jij klaar om te starten met een nieuwe opdracht? Upload je cv op Striive en reageer op de opdracht die jou aanspreekt!

Verschil freelance en zzp

Zit er verschil tussen interim opdrachten, zzp-opdrachten en freelance opdrachten? En is de zzp’er iemand anders dan de freelancer of interimmer? Het antwoord is eenvoudig: het komt op hetzelfde neer. De persoon die wij vroeger als freelancer kende, heet echter nu vaak zzp’er ofwel zelfstandige zonder personeel. En interimmer zijn ze alle twee want na een opdracht voor een tijdelijke periode vertrekken zij weer richting een nieuwe opdracht. Ze zijn er immers ‘ad interim’, een ander woord voor tijdelijk. Het maakt niet uit hoe je jezelf noemt, in alle gevallen helpen wij jou graag met het vinden van interessante, tijdelijke opdrachten!

zzp opdrachten

Verzeker jezelf met aanvullende diensten

Between biedt professionals diverse diensten aan als aanvullende service. Zo verzeker jij jezelf met BeFast van een nog snellere uitbetaling van jouw factuur. Met BeSure dek jij de risico’s af die komen kijken bij het zelfstandig ondernemen. Daarnaast maken wij het mogelijk om trainingen en opleidingen via Between met korting te volgen. Zo blijf je op de hoogte van ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en verbeter je jouw positie op de flexibele arbeidsmarkt. Lees snel meer over onze aanvullende dienstverlening.

Over Between

Wij maken de juiste match voor zowel opdrachtgevers als professionals. Dit doen wij door middel van een persoonlijke aanpak. Wij kennen de opdrachtgever en hun aanvragen, waardoor wij voor hen de juiste persoon vinden. Jou, als professional, leren we natuurlijk ook graag kennen. Hierdoor is het maken van een goede match gemakkelijker. We doen dit voor alle ICT-professionals. Van testers tot developers. Ben jij een ICT-professional die op zoek is naar een nieuwe opdracht? Dan helpen wij je graag. Dit doen wij namelijk al sinds 2000. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Contactformulier Between

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons:

Recruitment

Tel: (023) 56 856 30
recruitment@nl.between.com

Contracting

Tel: (023) 56 856 30
contracting@nl.between.com

Financiën

Tel: (023) 56 856 30
finance@nl.between.com