Interim opdrachten

Ben jij op zoek naar Interim opdrachten?

Ben jij op zoek naar interim opdrachten waarbij jij echt jouw talenten kunt gebruiken? Neem dan een kijkje naar de interim opdrachten op onze openbare opdrachten pagina! Bij ons vind je interessante interim opdrachten bij grote opdrachtgevers! Lijkt het je wel wat om te werken bij bijvoorbeeld de centrale overheid of grote publieke klanten? Ga nu op zoek naar jouw interim opdracht, wie weet vind je wel de interim opdracht van je dromen bij bijvoorbeeld het Ministerie van Buitenlandse Zaken, ING of NS!

Ben jij gepassioneerd en op zoek naar een interim opdracht waarbij je écht het verschil kunt maken? Neem dan een kijkje bij ons aanbod interim opdrachten!

Verschil ZZP en interim

Verward tussen het interim opdrachten en ZZP opdrachten? Begrijpelijk, de betekenissen lijken immers heel erg op elkaar. En dan is er nog freelancen … In het kort is een ZZP’er een zelfstandige zonder personeel. In de volksmond is dit iemand die “met zijn of haar handen werkt”, terwijl een freelancer “met zijn of haar hoofd werkt”. Toch kan een ZZP’er ook freelancer zijn. Een interimmer is dan weer een persoon die ergens voor een tijdelijke periode gaat werken. Een interim opdracht heeft dan vaak als bedoeling dat de interimmer orde op zaken gaat stellen; dit is vaak als interim manager of een andere hoge positie. Zowel interimmers, ZZP’ers als freelancers kunnen terecht bij Between voor interessante tijdelijke opdrachten.

Interim opdrachten bij Between

Ben je een data manager of functioneel beheerder en op zoek naar een tijdelijke, passende opdracht waar je voldoening uit kunt halen? Bekijk dan onze interim vacatures! Wie weet kun je wel aan de slag als interimmer of interim manager bij de centrale overheid of bij één van onze grote klanten. Onze grote klanten zijn altijd op zoek naar gepassioneerde interimmers!

Vind de interessantste interim opdrachten

Op zoek naar een uitdagende baan bij een interessante opdrachtgever? Bij Striive vind je misschien wel dé interim opdracht die je zoekt bij een grote naam als ING, NS en het Ministerie van Buitenlandse zaken. Striive staat bovendien voor je klaar. Wij helpen jou als kennispartner graag met al jouw vragen en geven je graag advies en informatie hoe het proces in zijn werk gaat. Op Striive vind je vacatures in heel Nederland. Je kunt makkelijk specifiek zoeken op bijvoorbeeld vacatures in Rotterdam, vacatures in Amsterdam, vacatures in Den Bosch en vacatures in Delft. Upload je cv en solliciteer op een functie die jou interesseert als bijvoorbeeld projectmanager of scrum master. Zo kun je in enkele stappen solliciteren op de boeiendste interim opdrachten.

Over Between

Between is een kennisbemiddelaar die professionals voor tijdelijke opdrachten plaatst bij grote opdrachtgevers. Dit kunnen onder meer de centrale overheid, banken, verzekeraars, provincies, multinationals en system integrators zijn. Omdat Between kennisbemiddelaar en kennispartner is, weet je dat je kunt profiteren van een persoonlijke aanpak. Heb je vragen? Dan helpen wij je graag. Zo ondersteunen we je graag met info en advies en regelen we het contractbeheer, de benchmarking, de marktconformiteit en de payrolling voor je. Zo kun je interim werken bij de overheid zonder enige problemen. Wist je trouwens dat Between 4 jaar op rij een FD Gazelle-Award won? Bekijk nu onze vacatures overheid op Striive en zie wat Between jou kan bieden!

Contactformulier Between

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons:

Recruitment

Tel: (023) 56 856 30
recruitment@nl.between.com

Contracting

Tel: (023) 56 856 30
contracting@nl.between.com

Financiën

Tel: (023) 56 856 30
finance@nl.between.com