Cyber security vacatures

Aan de slag als cyber security specialist

Jouw taak is om bedrijven en organisaties te beschermen tegen hackers en anderen die data willen stelen. Het is een belangrijke rol binnen bedrijven, maar zeker ook voor de overheid. Als cyber security specialist kun je daarom bij veel verschillende bedrijven en organisaties terecht voor een nieuwe uitdaging. Wij hebben veel opdrachtgevers die op zoek zijn naar iemand zoals jij. Via ons vacatureplatform, Jobcatcher, krijg je inzicht in alle vacatures die wij plaatsen. Wie weet ga jij binnenkort aan de slag bij een nieuwe opdrachtgever.

Cyber security vacatures

Cyber security functies

Cyber security staat ook wel bekend als IT-beveiliging. Dit heeft alles te maken met computerbeveiliging, noodherstel en het wegwijs maken van eindgebruikers. Binnen dit gebied zijn er diverse functies. Een cyber security specialist is bijvoorbeeld een veel gezocht beroep, maar ook cyber security analist. Werkzaamheden bestaan veel uit het plannen, uitvoeren en verbeteren van beveiligingsmaatregelen voor computernetwerken en informatie. Daarnaast is het belangrijk dat digitale bestanden zijn afgeschermd. Heb jij kennis en ervaring binnen cyber security? En wil jij aan de slag met een freelance opdracht? Dan zijn veel bedrijven op zoek naar jou!

Freelance cyber security

Onze opdrachtgevers zijn niet alleen op zoek naar vaste werknemers, maar ook naar freelancers. Als freelance cyber security specialist ga jij aan de slag met een project bij een bedrijf of organisatie. Jij helpt het bedrijf verder in het beveiligen van hun data. Daarnaast adviseer en draag je bij aan het bewustzijn omtrent informatiebeveiliging. Wil jij aan de slag met een opdracht? Neem een kijkje op Jobcatcher. Wij plaatsen alle opdrachten van onze opdrachtgevers op dit platform.

IT Security specialist

 Ga aan de slag met de beveiliging van een bedrijf. Je kunt via ons aan de slag bij de NS of Belastingdienst. Wij hebben diverse bedrijven en organisaties als opdrachtgever. Er zit altijd een opdracht bij die bij jou past. Wij zetten ons in om de juiste verbinding te maken tussen professional en opdrachtgever. Neem contact met ons op als wij jou bij jouw zoektocht kunnen helpen.

Over Between

Als bemiddelaar van ICT-professionals bij diverse klanten helpen wij mensen sinds 2000. Wij zoeken de juiste professionals voor diverse opdrachten. Daarom zoeken wij ook cyber security specialisten en analisten.  Er zijn veel klanten op zoek naar iemand die hen vast of tijdelijk kan helpen. Wil jij aan de slag met een nieuwe opdracht? Dan kunnen wij jou verder helpen. Neem contact met ons op of kijk op Jobcatcher voor een passende opdracht.

Contactformulier Between

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons:

Recruitment

Tel: (023) 56 856 30
recruitment@nl.between.com

Contracting

Tel: (023) 56 856 30
contracting@nl.between.com

Financiën

Tel: (023) 56 856 30
finance@nl.between.com