Business developer manager vacatures

Vind jouw volgende business developer uitdaging

Weet jij hoe je sales activiteiten uitbreidt op zowel klantniveau als regionaal niveau? Heb jij ervaring in het benaderen van nieuwe markten en het maken van leads? Als business developer manager zorg jij dat bedrijven blijven groeien. Het is daarom ook niet zonder reden dat veel van onze opdrachtgevers op zoek zijn naar business developers. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan een kijkje op ons vacatureplatform. Dagelijks vind je hier nieuwe business development vacatures.

Business developer manager working

Wat doet een business developer manager

Als business developer manager ben jij onderdeel van het sales team. Het is jouw verantwoordelijkheid om binnen het bedrijf de afzetmarkt uit te bereiden voor een product of dienst. Een van de belangrijkste taken binnen business development is het bijhouden van de trends en ontwikkelingen. Jij moet weten wat er speelt binnen de industrie waar je werkzaam bent. Hierdoor identificeer jij nieuwe kansen en weet jij hier strategisch op in te spelen. De functie draait dus voornamelijk om het creëren van new business. Waardoor het bedrijf waar je werkt mogelijkheden heeft om te groeien. Een freelance opdracht met veel potentie dus.

Business development opdrachten

Werk jij als freelance business developer en ben je op zoek naar een nieuwe opdracht? Dan ben je bij Between goed. Wij plaatsen alle aanvragen van onze opdrachtgevers op Jobcatcher. Je kunt op dit platform terecht voor diverse opdrachten bij werkgevers zoals Gemeente Ede, het Ministerie van Defensie en SVB. Maar je vindt ook andere werkgevers op het platform. Wij werken voor bedrijven en organisaties door heel Nederland. Hierdoor kun jij altijd aan de slag op een plek die jouw voorkeur heeft.

Solliciteer als business developer

Ga aan de slag als business developer, ook wel business developer manager. Via ons kun je aan de slag bij verschillende bedrijven en organisaties. Jouw functie is namelijk erg populair. Veel bedrijven willen met jou aan de slag om hun bedrijf te laten groeien. Op Jobcatcher vind je dagelijks nieuwe vacatures. Zo vind jij eenvoudig de werkplek die bij jou past.

Over Between

Sinds 2000 werkt Between als bemiddelaar van interim professionals bij diverse klanten. Wij werken altijd met een persoonlijke aanpak. Hierdoor weten wij de juiste verbinding te maken tussen professional en opdrachtgever. Wij werken voor banken, ministeries, gemeenten en universiteiten. Maar ook voor commerciële bedrijven en financiële instellingen. Wil jij aan de slag met een nieuwe opdracht als business developer manager? Dan helpen wij je graag. Neem contact met ons op of kijk op Jobcatcher.eu!

Contactformulier Between

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons:

Recruitment

Tel: (023) 56 856 30
recruitment@nl.between.com

Contracting

Tel: (023) 56 856 30
contracting@nl.between.com

Financiën

Tel: (023) 56 856 30
finance@nl.between.com