.NET developer vacatures

Aan de slag als .NET developer

Als .NET ontwikkelaar ben jij zeer gewild bij veel verschillende bedrijven. Dit komt doordat zij zoeken naar ontwikkelaars die de specifieke vaardigheden van .NET hebben. Wij hebben veel ICT-vacatures bij onze verschillende opdrachtgevers beschikbaar. Deze vacatures plaatsen wij op ons platform, Jobcatcher. Wil jij aan de slag binnen een groot of klein bedrijf? Dan ben je bij ons goed, omdat wij veel diverse opdrachtgevers hebben. Misschien start jij binnenkort met een nieuwe baan als .NET developer.

.NET developer

Functieomschrijving .NET developer

.NET is feitelijk gebaseerd op de programmeertaal Java, maar is ontwikkeld door Microsoft, HP en Intel. De kern van .NET wordt gevormd door de “Common Language Infrastructure”. Dit is een open specificatie waardoor verschillende programmeertalen als C# en ASP.NET te gebruiken zijn op verschillende platformen. Door deze flexibiliteit is het een populair ontwikkelingsplatform. Als .NET developer houd jij je dan ook voornamelijk bezig met het programmeren en ontwerpen van software. Daarnaast draag jij bij aan het testen, verbeteren en implementeren van .NET applicaties. Heb jij de kennis die je nodig hebt als .NET ontwikkelaar? Dan zoeken wij jou! Onze opdrachtgevers hebben uitdagende functies voor jou open staan. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

.NET developer opdrachten

Ben jij een freelancer en op zoek naar zzp opdrachten? Ook dan kun je bij ons terecht. Onze opdrachtgevers zoeken namelijk niet alleen vaste krachten, maar ook tijdelijke. Onze opdrachtgevers zitten door heel Nederland. Hierdoor is er altijd wel een opdracht in jouw buurt. Wil jij bijvoorbeeld aan de slag in Den Haag, Amsterdam of Groningen? Alles is mogelijk. Wij helpen je bij het vinden van je volgende .NET developer opdracht!

Solliciteer als .NET developer

Ben jij ervaren met .NET? En wil je aan de slag met een nieuwe uitdaging? Wij helpen je verder! Je kunt aan de slag bij de overheid of een grote multinationals. Wij plaatsen al onze vacatures en opdrachten op Jobcatcher. Op dit platform vind je eenvoudig en snel de functie die perfect bij jou past. Reageer via Jobcatcher, of neem contact met ons op,  en start met je nieuwe baan!

Over Between

Sinds 2000 zet Between zich in voor professionals en opdrachtgevers. Voor de professional zoeken wij een passende opdracht. Voor de opdrachtgever zoeken wij een goede kandidaat. Wij doen dit niet alleen voor .NET developers, maar voor alle ICT-professionals. Ben jij dus nog op zoek naar een nieuwe opdracht? Neem dan contact met ons op of bekijk het aanbod opdrachten op Jobcatcher. Wij plaatsen dagelijks nieuwe, zo ziet er altijd wel een voor jou bij!

Contactformulier Between

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons:

Recruitment

Tel: (023) 56 856 30
recruitment@nl.between.com

Contracting

Tel: (023) 56 856 30
contracting@nl.between.com

Financiën

Tel: (023) 56 856 30
finance@nl.between.com