Functioneel beheerder vacatures

Aan het werk als functioneel beheerder

Ben jij binnen een organisatie bekend met de informatievoorziening? En weet jij hoe je informatiesystemen optimaal kunt laten functioneren? Dan ben jij de functioneel beheerder die wij zoeken. Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar ICT professionals zoals jij. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in het functioneel beheer? Kijk dan op ons vacatureplatform, Jobcatcher. Wij plaatsen dagelijks nieuwe vacatures op dit platform. Zo vind jij snel en eenvoudig de nieuwste ICT-vacatures.

Functioneel beheerder vacatures

Functieomschrijving functioneel beheerder

Als functioneel beheerder zorg jij ervoor dat de informatiesystemen van een bedrijf goed werken. Maar dat is niet jouw enige taak, jij vervult namelijk ook een ondersteunde rol voor de gebruikers. De functie lijkt op die van applicatiebeheerder en de functies kunnen ook samenvallen. Toch is een functioneel beheerder erop gericht de juiste informatie te verschaffen aan de organisatie. Onder de functie valt het gebruiksbeheer, functionaliteiten beheer en behoeftemanagement. Het is een belangrijke rol binnen een bedrijf. Via ons vind je zowel junior als senior zzp opdrachten. Zo kun jij aan de slag met de baan die echt bij jou past.

Freelance functioneel beheerder

Werk jij liever met tijdelijke opdrachten in plaats van in vast dienstverband? Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar freelancers die hen kunnen helpen bij projecten. Via ons kun je aan de slag bij veel verschillende opdrachtgevers. Wil jij dus aan de slag als functioneel beheerder bij een gemeente? Of wil je het groter aanpakken en liever aan de slag bij de overheid? Wij maken dit voor jou mogelijk. Op Jobcatcher vind je alle beschikbare opdrachten.

De volgende stap in je carrière

Ben jij klaar om aan de slag te gaan als functioneel beheerder? Via ons kun je door heel Nederland aan de slag. Wij hebben namelijk opdrachtgevers door het hele land verspreid. Zoek je een vacature in Den Haag? Of misschien in Eindhoven? Wij maken het mogelijk. Neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden. Wij helpen je bij het maken je van je volgende stap!

Over Between

Wij zetten ons in om de juiste verbinding tussen professional en opdrachtgever te maken. Dit doen wij niet alleen functioneel beheerders, maar voor alle ICT-professionals. Wij hebben diverse opdrachtgevers die op zoek zijn naar nieuwe krachten. Wij helpen hen door de juiste kandidaat te introduceren. Dit doen wij sinds 2000. Wij vinden het belangrijk dat de professional de juiste opdracht vindt bij een passende opdrachtgever. Daarom zetten wij ons hiervoor in, altijd met een persoonlijke aanpak. Zo helpen we jou, en de opdrachtgever, met een nieuwe uitdaging!

Contactformulier Between

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons:

Recruitment

Tel: (023) 56 856 30
recruitment@nl.between.com

Contracting

Tel: (023) 56 856 30
contracting@nl.between.com

Financiën

Tel: (023) 56 856 30
finance@nl.between.com