Politie ICT vacatures

Werken bij de politie

Wil jij als ICT’er aan de slag bij de politie? Dit is via ons en ons label EXPR mogelijk. Wij plaatsen dagelijks vacatures op ons vacatureplatform Jobcatcher. Een deel van deze vacatures komen ook bij de politie vandaan. Het is onze taak om de juiste kandidaat bij de vacatures voor te stellen. Zo hopen wij de juiste verbinding voor beide partijen te maken. Bekijk de website van Jobcatcher.eu en ontdek alle mogelijkheden. Misschien kun jij binnenkort al aan de slag met jouw baan bij de politie.

Politie ICT vacatures

Jouw volgende stap bij de politie

Er zijn verschillende vacatures beschikbaar en dagelijks worden er nieuwe geplaatst. Bij de politie kun jij veel verschillende functies invullen. Ben jij een UX designer? Of een software ontwikkelaar? De politie is op zoek naar professionals die hen kunnen helpen bij projecten en opdrachten. Je kunt aan de slag in Odijk, maar ook in Rotterdam of Zwolle. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kijk op Jobcatcher.

ICT vacatures bij de politie

Wij zetten ons in om de juiste kandidaat voor de politie te vinden. Zij zijn altijd op zoek naar ervaren ICT’ers die hen verder kunnen helpen. Met veel verschillende openstaande vacatures zijn er veel mogelijkheden voor jou. Wij helpen je graag bij het vinden van de vacature die het meest bij jou past. Met onze persoonlijke aanpak helpen wij jou met het vinden van een nieuwe uitdaging. Op Jobcatcher hebben wij veel verschillende ICT vacatures, niet alleen bij de politie, maar ook bij vele andere opdrachtgevers.

Kom bij de politie

Jouw volgende uitdaging ligt misschien bij de politie. Met veel mogelijkheden en verschillende functies, ben jij daar als ICT’er op een goede plek. Er zijn genoeg lopende projecten waarbij de politie jouw hulp uitstekend kan gebruiken. Wil jij je inzetten voor de meeste bekende organisatie van Nederland? Kijk op Jobcatcher voor alle vacatures of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Over Between

Between is sinds 2000 bemiddelaar van ICT-professionals voor verschillende bedrijven en organisaties. Ons team zet zich dagelijks in om de juiste match te maken voor beide partijen. Een goede kandidaat voor de opdrachtgever en een mooie opdracht voor de professional. Daarnaast bieden wij advies aan over het inhuurproces van de opdrachtgevers. Via ons kun je snel en eenvoudig een nieuwe uitdaging aangaan. Wij maken het voor jou gemakkelijk om vacatures te vinden en in contact te komen met de opdrachtgever. Dus, wat kunnen wij voor jou betekenen?

Contactformulier Between

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons:

Recruitment

Tel: +31 23 – 584 08 59
recruitment@nl.between.com

Contracting

Tel: +31 23 – 584 08 52
contracting@nl.between.com

Financiën

Tel: +31 23 – 584 08 53
finance@nl.between.com