Data manager vacatures

Vind data manager vacatures

Ben jij gewend aan grote databases en weet jij hoe je orde in de chaos kan scheppen? Ben je daarnaast op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen data management? Dan ben je bij ons goed. Wij werken met verschillende opdrachtgevers die op zoek zijn naar een ervaren data manager. Hierdoor hebben wij veel ICT-vacatures beschikbaar. Wil jij de volgende stap in je carrière zetten? Bekijk dan de data manager vacatures die wij op Jobcatcher plaatsen!

Data manager vacatures

Data management functies

Als datamanager beheer jij grote databases. Jij bedenkt hoe de data het best georganiseerd, bewaard en geïmplementeerd kan worden. Daarnaast zorg jij ervoor dat de database beschikbaar en beveiligd is. Ook check jij of het voldoet aan de gestelde eisen. Het type database dat je gebruikt, hangt af van de organisatie waar je werkt. Het is belangrijk dat jij als data manager andere helpt bij het gebruik van de database. Je schrijft bijvoorbeeld handleidingen om andere te ondersteunen. Je hebt een belangrijke rol binnen een bedrijf, die je zowel in tijdelijk of vast dienstverband kunt uitvoeren. Ben jij klaar om aan de slag te gaan?

Freelance data manager

Ben jij een freelancer en op zoek naar een nieuwe freelance opdracht? Ook dan kun je bij ons terecht. Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar data managers die hun tijdelijk kunnen helpen. Met jouw kennis help je een bedrijf met hun databases. Jij zorgt ervoor dat databases veilig gebruikt worden en dat processen soepel verloopt. Wil jij aan de slag met een tijdelijke opdracht als data manager? Neem een kijkje op Jobcatcher. Wij plaatsen alle opdrachten van onze opdrachtgevers op dit platform.

Solliciteer als data manager

Ga aan de slag met de database van een organisatie. Via ons kun je aan de slag bij verschillende bedrijven en overheidsorganisaties, zoals de NS en Belastingdienst. Door de diversiteit in opdrachtgevers hebben wij altijd wel een opdracht voor jou. Wij zetten ons in om de juiste verbinding te maken tussen professional en opdrachtgever. Kijk op het vacatureplatform, Jobcatcher, en vind jouw volgende opdracht!

Over Between

Between is al jaren bemiddelaar van ICT-professionals bij diverse klanten. Wij helpen sinds 2000 professionals bij het vinden van de juiste opdracht. Dit doen wij voor verzekeraars, banken, provincies en universiteiten. De functie van data manager is hierbij een belangrijke functie die veel van onze klanten zoeken. Ben jij klaar om aan de slag te gaan binnen data management in vast of tijdelijk dienstverband? Wij helpen je bij het vinden van je volgende opdracht. Je kunt ook zelf kijken op Jobcatcher. Hier vind je alle andere ICT vacatures die wij beschikbaar hebben.

Contactformulier Between

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons:

Recruitment

Tel: (023) 56 856 30
recruitment@nl.between.com

Contracting

Tel: (023) 56 856 30
contracting@nl.between.com

Financiën

Tel: (023) 56 856 30
finance@nl.between.com