Projectmanager vacatures

Wij zoeken projectmanagers

Weet jij hoe je een project goed organiseert, uitvoert en afrondt? Ben jij de projectmanager die projecten in juiste banen leidt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij hebben namelijk diverse bedrijven en de overheid als opdrachtgever. Ieder van hen heeft verschillende projecten die succesvol uitgerold dienen te worden. Wellicht kun jij hen verder helpen!

Verschillende project manager vacatures bij Between

ICT projectmanager

Als projectmanager heb jij een belangrijke rol binnen een bedrijf. Jij zorgt er namelijk voor dat elk project succesvol wordt uitgevoerd. Jij bent de schakel tussem teams en zorgt met de juiste communicatie en begeleiding dat projecten soepel verlopen. Heb jij naast management vaardigheden ook kennis van ICT en programmeren? Wij zoeken ook ICT-projectmanagers. Kijk op Jobcatcher voor (ICT) projectmanager vacatures.

Projectmanagement opdrachten

Onze opdrachtgevers zoeken vaste en tijdelijke projectmanagers. Werk jij als freelancer en zoek je projectmanagement opdrachten? Op Jobcatcher kun je terecht voor opdrachten bij bijvoorbeeld Gemeente Utrecht en ICTU. Wij hebben diverse opdrachtgevers in alle provincies in Nederland. Als projectmanager aan de slag in Groningen? Of in Eindhoven? Kijk op Jobcatcher en ontdek de mogelijkheden!

Aan de slag als projectmanager

Wil jij een nieuwe uitdaging aan gaan als projectmanager? Je kunt via Between aan de slag bij de overheid. Ook hebben wij andere opdrachtgevers die op zoek zijn naar jou. Op Jobcatcher vind je alle vacatures die wij binnen krijgen. Dit zijn altijd actuele vacatures, zodat jij snel aan de slag kan.

Over Between

Sinds 2000 is Between bemiddelaar van ICT-professionals bij diverse klanten. Dagelijks krijgen wij nieuwe vacatures binnen die wij op Jobcatcher plaatsen. Wij zetten ons in om de juiste professionals bij opdrachtgevers te plaatsen. Dit doen wij door middel van een persoonlijke benadering. Wij verzorgen daarnaast ook het contractbeheer. Zo maken wij het gemakkelijker voor jou!

Contactformulier Between

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons:

Recruitment

Tel: (023) 56 856 30
recruitment@nl.between.com

Contracting

Tel: (023) 56 856 30
contracting@nl.between.com

Financiën

Tel:(023) 56 856 30
finance@nl.between.com