Projectleider vacatures

Wij zoeken projectleiders

Ben jij een projectleider en op zoek naar een nieuwe opdracht? Dan ben je bij ons goed! Wij hebben namelijk diverse opdrachtgevers die op zoek zijn naar experts zoals jij. Wij krijgen dagelijks nieuwe vacatures binnen. Hierdoor zit er altijd een voor jou bij. Ga nu naar Jobcatcher en vind de vacature die bij jou past!

Vind projectleider vacatures

Functies projectleider

Als projectleider ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van een project. Jij bent het aanspreekpunt tijdens het verloop van de opdracht en leidt het in goede banen. Daarom zijn veel opdrachtgevers op zoek naar jou. Het is een belangrijke rol waar jij je management kwaliteiten kunt laten zien. Je kunt aan de slag in vast dienstverband, maar ook als freelance projectleider. Op het vacatureplatform, Jobcatcher, vind je alle ICT vacatures.

Projectleider opdrachten

Wil jij aan de slag met een nieuwe opdracht bij de gemeente of de overheid? Wij hebben diverse opdrachtgevers, waaronder gemeenten en de overheid. Wil jij bijvoorbeeld aan de slag bij de Gemeente Utrecht?  Ook dit is mogelijk! Daarnaast hebben wij ook projectleider opdrachten bij commerciële bedrijven. Door het grote aanbod hebben wij altijd wel een nieuwe opdracht voor jou! Kijk op Jobcatcher en ontdek de verschillende mogelijkheden!

Als projectleider aan de slag

Reageer via Jobcatcher op de opdracht die bij jou past. Wij matchen jou aan een bedrijf of overheidsorganisatie waar jij als projectleider aan de slag kunt. Zo kun jij snel aan de slag met een nieuwe tijdelijke opdracht. Voor andere opdrachten kun je ook altijd bij ons terecht.

Over Between

Between is sinds 2000 bemiddelaar van ICT-professionals voor diverse bedrijven en organisaties. Daarnaast bemiddelen wij ook non-ICT. De opdrachten die wij van onze opdrachtgevers krijgen, plaatsen wij op Jobcatcher. Dit is voor zowel vast dienstverband als tijdelijk. Op dit platform vind je eenvoudig jouw volgende opdracht als projectleider. Op deze manier maken wij de juiste verbinden tussen professional en opdrachtgever.

Contactformulier Between

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons:

Recruitment

Tel: (023) 56 856 30
recruitment@nl.between.com

Contracting

Tel: (023) 56 856 30
contracting@nl.between.com

Financiën

Tel: (023) 56 856 30
finance@nl.between.com