ICT specialisten

Wij zoeken ICT specialisten

De vraag naar ICT specialisten blijft stijgen. Dit zie je terug in het aantal ICT vacatures die online worden geplaatst. Ook wij zijn altijd op zoek naar nieuwe krachten voor onze opdrachtgevers. Between is namelijk een tussenpartij voor opdrachtgevers en professionals. Wij zetten ons voor verschillende opdrachtgevers in om de beste kandidaat te vinden. Onze focus ligt voornamelijk op ICT, waardoor wij veel ICT professionals plaatsen bij interessante opdrachtgevers. Ben jij nog op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij helpen je verder.

ICT specialisten

ICT functies

Onze opdrachtgevers zoeken veel verschillende ICT specialisten. Dit komt doordat er genoeg projecten zijn waarbij de organisaties hulp kunnen gebruiken. Ben jij bijvoorbeeld een ICT projectmanager en op zoek naar een nieuwe opdracht? Dan ben je bij ons goed. Ook als je gespecialiseerd bent in een bepaalde techniek, zoals SharePoint, helpen wij je aan een nieuwe opdracht. Houd jij je meer bezig met de analytische kant van de ICT? Als data manager of data analist ben jij erg gewild bij verschillende organisaties. Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Kom met ons in contact, dan helpen wij je graag verder

ICT opdrachten

Onze opdrachtgevers zoeken niet alleen ICT specialisten om in vast dienstverband te treden, maar juist ook freelance ICT’ers. Onze klanten zijn erg divers en kunnen alle hulp gebruiken bij hun uiteenlopende projecten. Via ons kun je aan de slag bij bijvoorbeeld Gemeente Haarlem, Universiteit Utrecht of Ministerie van Financiën. De plaats waar je aan de slag verschilt door de diversiteit ook. Wij hebben boeiende ICT opdrachten in Amsterdam, maar ook in Utrecht of Den Haag. De vraag naar ICT specialisten is overal! Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Vind jouw volgende opdracht

Behoor jij tot de ICT specialisten van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij hebben verschillende ICT opdrachten van onze opdrachtgevers waarop jij eenvoudig kunt reageren. Wij plaatsen de aanvragen op ons vacatureplatform Jobcatcher. Hier vind je dagelijks de meest recente opdrachten. Door je te registreren op dit platform blijf je op de hoogte en reageer je eenvoudig op jouw nieuwe uitdaging!

Over Between

Between is een bemiddelaar van ICT-professionals bij verschillende organisaties. Professionals en opdrachtgevers tot elkaar verbinden doen wij sinds 2000. Wij streven ernaar om de juiste match te realiseren voor beide partijen. Dit doen wij door middel van een persoonlijke benadering. Ben jij klaar om als ICT specialist aan de slag te gaan? Wij helpen je bij het vinden van je volgende opdracht. Neem contact met ons op of kijk op Jobcatcher voor alle beschikbare opdrachten.

Contactformulier Between

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons:

Recruitment

Tel: +31 20 – 584 08 59
recruitment@nl.between.com

Contracting

Tel: +31 20 – 584 08 52
contracting@nl.between.com

Financiën

Tel: +31 20 – 584 08 53
finance@nl.between.com