Between

Achtergrond en werkwijze van Between

Between heeft ruim 20 jaar ervaring in het vinden en contracteren van tijdelijk personeel. Mensen tot elkaar brengen en met elkaar verbinden doen wij namelijk al sinds 2000. Onze accountmanagers en recruiters spannen zich iedere dag enthousiast in om de optimale balans te vinden tussen de vraag naar en het aanbod van tijdelijke medewerkers.

Wij zijn gespecialiseerd in bemiddeling van professionals voor grote opdrachtgevers op de volgende gebieden: engineering, finance, HR, ICT opdrachten, interim management, legal en support.

Voordelen Between

Waardevol relatiebeheer

Evaluatie van professionals

ISO-certificeringen

Totale marktontsluiting

Between Staffing

“ISO certificeringen en oprichter van Bovib”

Between is een van de oprichters van Bovib. Bovib is belangenbehartiger van partijen die inhuur van extern personeel organiseren. Hierbinnen maakt Between zich sterk voor een betrouwbare positie van onafhankelijke en kwalitatief goede intermediairs.

ISO 9001 (Kwaliteit)
ISO 14001 (Milieucertificering)
ISO 27001 (Informatiebeveiliging)

Onze missie, visie en betrokkenheid

Onze missie is het streven naar maximale transparantie in de markt tussen professionals en grote publieke en private organisaties. Wij gaan altijd voor de juiste kandidaat tegen competitieve tarieven ongeacht waar de kandidaat vandaan komt.

Wij houden vast aan onze visie om altijd te kiezen voor totale marktontsluiting voor onze opdrachtgevers met gelijke kansen voor iedereen. Kortom: de juiste persoon op het juiste moment op de juiste plek.

Contactformulier Between

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons:

Recruitment

Tel: (023) 56 856 30
recruitment@nl.between.com

Contracting

Tel: (023) 56 856 30
contracting@nl.between.com

Financiën

Tel: (023) 56 856 30
finance@nl.between.com