Bovib

Brancheorganisatie voor intermediairs en brokers van flexibele arbeid

Bovib is belangenbehartiger van partijen die inhuur van extern personeel organiseren en maakt zich sterk voor een betrouwbare positie van onafhankelijke en kwalitatief goede intermediairs. Het doel van de brancheorganisatie is het optimaliseren van de vraag en het aanbod op de flexibele arbeidsmarkt en het verbeteren van de kwaliteit van dienstverlening.

Onafhankelijke inhuurspecialisten

De flexibele schil op de arbeidsmarkt groeit, evenals de behoefte van organisaties om inhuurprocessen zo efficiënt en effectief mogelijk in te richten. Daarom heeft Between samen met zeventien andere onafhankelijke inhuurspecialisten in november 2014 de Brancheorganisatie voor intermediairs en brokers van flexibele arbeid (Bovib) opgericht.

Eén van de doelen van Bovib is inspelen op deze behoefte en de sector verder te professionaliseren. De achttien organisaties vertegenwoordigen gezamenlijk een economisch belang van meer dan twee miljard euro in Nederland en hebben zich tevens aangesloten bij de ondernemersvereniging NBBU.

Bovib-leden kunnen hun stem ook hoorbaar maken binnen de Haagse politiek. Dat is niet alleen belangrijk voor de dienstverlening van intermediairs, maar ook voor de opdrachtgevers. Between en de zeventien andere leden van Bovib zijn nu nog beter in staat de belangen van opdrachtgevers en ZZP’ers te behartigen bij bijvoorbeeld ingrijpende wetswijzigingen.

Kwaliteit voorop bij Bovib

Alle leden, inclusief Between, staan in voor het leveren van hoogwaardige kwaliteit. Het belang dat Bovib hieraan hecht, wordt onderstreept door de ontwikkeling van een eigen kwaliteitskeurmerk.

Dit kwaliteitskeurmerk laat aan opdrachtgevers zien dat alle Bovib-leden kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en dat ze onafhankelijktransparantfinancieel stabiel en betrouwbaar zijn. Dit biedt opdrachtgevers die zakendoen met een Bovib-lid nog meer zekerheid voor nu en de toekomst.

Between is trots onderdeel te zijn van deze organisatie. Voor meer informatie over Bovib, ga naar de website.

Bovib Certificering

Lees over onze kwaliteitsnormen en kijk hoe Between omgaat met kwaliteit, milieu en informatiebeveiliging. Voor actuele informatie over Bovib, wetgevingdiscussies over modelovereenkomsten en nieuws over Between volg je ons op LinkedIn.