Scrum master vacatures

Wij zoeken scrum masters

Scrum masters zijn de laatste tijd steeds meer gewild, zo ook bij onze opdrachtgevers. Hierdoor zijn er nu veel scrum master vacatures beschikbaar. Ben jij op de hoogte over de Agile methodiek en kun jij een team ondersteunen en hen zo optimaal gebruik laten maken van de scrum techniek? Dan ben jij de scrum master die veel opdrachtgevers zoeken. Je kunt vacatures voor scrum master vinden op ons platform, Jobcatcher. Hier plaatsen wij alle ICT vacatures die wij binnen krijgen.

Scrum master vacatures vinden via Between

Scrum master functies

Als scrum master heb jij een belangrijke rol, omdat jij de schakel bent tussen verschillende teams. Jij bent verantwoordelijk voor het behouden van een goed proces. Hierdoor zorg jij ervoor dat project snel en volledig worden afgrond. Binnen de ICT is dit een belangrijke functie. Om deze reden zijn er veel opdrachtgevers op zoek naar vaste scrum master, maar ook naar freelance scrum masters. Sommige opdrachtgevers zoeken ondersteuning bij een project en plaatsen daarom interim scrum master vacatures. Wellicht is dit iets voor jou!

Scrum master opdrachten

Wij hebben niet alleen vaste vacatures voor scrum master, maar ook tijdelijke. Ben jij een freelancer/zzp’er en op zoek naar een opdracht als scrum master. Ook dan kun je bij ons terecht. Wij hebben diverse opdrachtgevers waar jij aan de slag kunt. Zo kun je als scrum master aan de slag bij Ministerie van Economische Zaken, NS of Gemeente Amsterdam. Wij doen ons best om de juiste verbinding maken voor jou en voor de opdrachtgever. Ben jij een ambitieuze scrum master? Reageer dan op een van onze scrum master opdrachten via Jobcatcher!

Aan de slag als scrum master

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als scrum master? Kijk voor actuele vacatures op Jobcatcher, ons vacatureplatform. Je kunt snel en makkelijk de opdrachten vinden die jou interesseren. Ben je op zoek naar een opdracht op een speciale plek? Ook dit kan. Filter je zoektocht en kijk voor een opdracht als scrum master in Utrecht, Amsterdam of Den Bosch.

Over Between

Between is al jaren bemiddelaar van ICT-professionals voor diverse bedrijven en overheidsorganisaties. Wij plaatsen veel diverse ICT-vacatures op Jobcatcher, voor zowel vast dienstverband als tijdelijk. Op dit platform vind je eenvoudig ICT- en non-ICT-vacatures en kun je snel aan de slag als scrum master bij een van onze opdrachtgevers. Via deze weg maken wij de juiste verbinding tussen professional en opdrachtgever.

Contactformulier Between

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons:

Recruitment

Tel: (023) 56 856 30
recruitment@nl.between.com

Contracting

Tel: (023) 56 856 30
contracting@nl.between.com

Financiën

Tel: (023) 56 856 30
finance@nl.between.com