Analist vacatures

Wij zoeken analisten

Ben jij een analist met ervaring in het uitvoeren van diverse analyses voor bedrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij hebben namelijk verschillende bedrijven en de overheid als opdrachtgever. Ieder bedrijf of organisatie heeft een andere manier van werken, waarbij diverse technieken komen kijken. Om deze reden zijn bedrijven op zoek naar nieuwe krachten die hen kunnen helpen bij de diverse technieken. Ben jij de nieuwe kracht die bedrijven verder kan helpen? Neem dan contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Start als analist bij een opdrachtgever

Analist functies

Ben jij een data analist? Dan help jij bedrijven met hun prestatie door middel van het analyseren van data. Anderzijds is een business analist druk met het creëren van oplossingen. Een informatie analist onderzoekt en evalueert de informatie behoefte. Hiermee voert hij vervolgens nieuwe programma’s en hardware in. Proces analisten analyseren de huidige processen en kijken naar oplossingen voor problemen. Er zijn veel verschillende functies beschikbaar bij onze opdrachtgevers. Hierdoor is er altijd wel een openstaande opdracht voor jou. Ontdek de mogelijkheden op Jobcatcher of neemt contact met ons op!

Analist opdrachten

Between heeft diverse klanten, zoals DJI, ICTU en Gemeente Vlaardingen. Maar ook kennisinstellingen en multinationals. Al deze bedrijven kunnen een ervaren analist als jij gebruiken. Wij plaatsen dagelijks nieuwe opdrachten op ons vacatureplatform, Jobcatcher. Via dit platform vind je eenvoudig en snel je nieuwe interim opdracht. Je kunt ook contact met ons opnemen. Wij helpen je namelijk graag bij het vinden van de juiste opdracht.

Solliciteer als analist

Ben jij klaar om aan de slag te gaan als analist bij een van onze klanten? Op Jobcatcher vind je alle vacatures. Je kunt filteren op klant en functie, maar ook op locatie. Aan de slag in Utrecht? Of misschien zoek je analist vacatures in Groningen, Gelderland of Limburg? Kijk op Jobcatcher en vind de vacature die bij jou past!

Over Between

Between is sinds 2000 bemiddelaar van ICT-professionals bij diverse klanten. Om die reden hebben wij diverse ICT-vacatures beschikbaar. Onze opdrachtgevers bestaan uit kennisinstellingen, maar ook de overheid en multinationals. Wij zetten ons ins om de juiste verbinding tussen zzp’er en opdrachtgever te maken. Wij verzorgen ook het contractbeheer en adviseren over inhuur processen. Zo maken wij het makkelijk voor jou!

Contactformulier Between

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons:

Recruitment

Tel: (023) 56 856 30
recruitment@nl.between.com

Contracting

Tel: (023) 56 856 30
contracting@nl.between.com

Financiën

Tel: (023) 56 856 30
finance@nl.between.com