IT architect vacatures

Aan de slag als IT architect

Ben jij een ervaren IT architect die hoogwaardige oplossingen ontwerpt en ontwikkelt? Ben je daarnaast op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons goed. Via ons kun terecht bij verschillende bedrijven en organisaties. Van multinationals tot de overheid. Wij krijgen veel aanvragen vanuit onze klanten die op zoek zijn naar nieuwe talenten. Deze aanvragen plaatsen wij als vacatures op Jobcatcher. Dit is ons vacatureplatform waar je iedere dag nieuwe vacatures vindt. Bekijk de website en vind jouw volgende baan binnen de ICT.

Aan de slag als IT architect

Functies binnen IT architectuur

IT architectuur is een verzameling van het bedrijfsportfolio, applicaties, systemen en IT infrastructuur waar het bedrijf gebruik van maakt. Binnen dit vakgebied zijn er verschillende soort IT architecten. De enterprise-architect werkt met een helikopterview en bewaakt de algehele visie van het bedrijf, data en technologie. Een solutions-architect is betrokken bij het ontwerpen van applicaties. Een systeemarchitect houdt zich bezig met de infrastructuur en implementatie van applicaties. IT architectuur wordt dus vanuit meerdere hoeken bekeken. Welke functie is degene die het best bij jou past? Op Jobcatcher vind je beschikbare vacatures, wellicht zit er één voor jou bij!

Opdrachten voor IT architect

Werk je in plaats van in vast dienstverband liever in tijdelijk? Veel van onze opdrachtgevers zijn op zoek naar freelance IT architecten die hen kunnen helpen bij een project. Kleinere projecten of juiste complexe. Wil jij aan de slag bij ING, ABN AMRO of misschien de overheid? Via ons vind je de opdracht die perfect bij jou past. Wij helpen je graag, maar je kunt ook terecht op ons vacatureplatform Jobcatcher. Vind jouw volgende IT opdracht!

Werken met ICT architectuur

Ben jij klaar om aan de slag te gaan als ICT architect bij een van onze opdrachtgevers? Wij helpen jou bij het vinden van een passende opdracht. Of je nou in Groningen aan de slag wilt of Limburg. Wij hebben opdrachtgevers door heel Nederland. Hierdoor vinden wij een opdracht op de plek waar jij aan het werk wilt. Binnenkort start jij met je nieuwe uitdaging! 

Over Between

Sinds 2000 zetten wij ons in om de juiste kandidaat te verbinden bij een passende opdrachtgever. Dit doen wij niet alleen voor IT architecten, maar ook voor andere ICT-professionals. Doordat wij verschillende opdrachtgevers hebben, zoeken wij ook verschillende professionals. Wij pakken deze uitdaging altijd op een persoonlijke manier aan. Alleen zo kunnen wij de juiste verbinding maken. Kun jij onze hulp gebruiken bij je zoektocht naar een nieuwe interim opdracht? Neem contact met ons op!

Contactformulier Between

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons:

Recruitment

Tel: (023) 56 856 30
recruitment@nl.between.com

Contracting

Tel: (023) 56 856 30
contracting@nl.between.com

Financiën

Tel: (023) 56 856 30
finance@nl.between.com