Tester vacatures

Vind jouw volgende uitdaging als tester

Speel jij graag een rol bij de ontwikkeling van nieuwe ICT-programma’s? Ben jij een echte controleur? Houd jij ervan om nieuwe stukjes software te ‘breken’? En zet jij graag een foutloos programma in elke ontwikkelingsfase neer? Dan is Between Staffing op zoek naar jou! Wij zijn altijd op zoek naar testers, die het verschil kunnen maken voor onze opdrachtgevers. Wij hebben veel verschillende ICT-vacatures, hierdoor zit er altijd een voor jou bij!

tester vacatures

Tester functies

Een tester draagt zorg voor het testen van software, websites en/of (web)applicaties, waarbij hij voorkomt dat deze storingen bevatten en het eindproduct een goede gebruikservaring heeft. Een tester heeft als verantwoordelijkheid het functioneel en technisch testen van software producten, applicaties en/of websites. Hij of zij voorkomt bugs en zorgt ervoor dat de eindgebruiker de beste versie krijgt. Een tester dient dan ook een goed oog te hebben voor het aansluiten van softwarematige producten op de wensen van de klant of gebruiker.

Testers vacatures bij Between

Between matcht jou graag met een uitdagende baan als tester bij een interessante opdrachtgever. We werken samen met de leukste klanten als de centrale overheid en top publieke klanten. Zo kun je misschien wel als tester aan de slag bij ING, de NS of het Ministerie van Buitenlandse Zaken. We hechten het grootste belang aan een persoonlijke aanpak. Hierdoor kunnen we topkandidaten aan top opdrachtgevers matchen. Heb je vragen? Dan staan we als kennispartner ook voor je klaar om je te helpen. Vind jouw nieuwe uitdaging op ons vacatureplatform, Jobcatcher

Wat doe je als Tester?

Het werk van een tester is, door de komst van agile ontwikkeling methodieken als scrum, aanzienlijk veranderd. Tegenwoordig maken software testers deel uit van een zelfsturend team van developers of een scrum team dat gericht is op steeds betere (software)producten leveren. Dit doen ze door continu te optimaliseren. Als het gaat om techniek is het vak wel gelijk gebleven, al wordt tegenwoordig het testen zoveel mogelijk geautomatiseerd. Een tester houdt zich bezig met het schrijven van logische testontwerpen, het uitvoeren van deze ontwerpen en het rapporteren van de testvoortgang. Daarnaast beheert en bewaakt een tester de openstaande bevindingen en organiseert hij of zij evaluaties van het testproces uit.

Over Between

Kennisbemiddelaar Between plaatst een professionele tester bij grote opdrachtgevers voor tijdelijke of interim opdrachten. Ga aan de slag voor grote opdrachtgevers als de centrale overheid, verzekeraars, banken, provincies, multinationals, universiteiten en system integrators. We werken altijd met een persoonlijk aanpak en zijn kennispartner voor alle kandidaten. Dit houdt in dat je als kandidaat wordt ondersteund met info en advies over de inhuurprocessen en weet je dat Between het contractbeheer en de payrolling voor rekening neemt. Ook let Between op benchmarking en marktconformiteit. Als je kiest voor Between, kies je voor een correcte interim opdracht als tester. Between won vier jaar op een rij de FD Gazellen-award! Between heeft de juiste succesformule!

Zie wat Between jou kan bieden en bekijk nu onze tester vacatures op Jobcatcher!

Contactformulier Between

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons:

Recruitment

Tel: (023) 56 856 30
recruitment@nl.between.com

Contracting

Tel: (023) 56 856 30
contracting@nl.between.com

Financiën

Tel: (023) 56 856 30
finance@nl.between.com