Data science vacatures

Werken met data science

Met data science krijg je te maken met grote hoeveelheden data. Is dat iets waar jij al veel kennis en ervaring mee hebt? Dan zijn veel van onze opdrachtgevers op zoek naar jou! Wij hebben banken, provincies, de overheid, universiteiten en multinationals als klant. Hierdoor hebben wij veel diverse vacatures beschikbaar. Wil jij aan de slag met een uitdagende functie binnen data science? Kijk op ons vacatureplatform, Jobcatcher, voor alle beschikbare vacatures van onze klanten. Wie weet ga jij binnenkort aan de slag met een nieuwe data science baan!

Vind data science vacatures

Data science functies

Binnen data science zijn er verschillende functies, maar data scientist is de meest bekende. Als data scientist ben jij verantwoordelijk voor het bruikbaar maken van data. De informatie die jij hebt gevonden, deel je met het management en andere betrokkenen. Jij optimaliseert datastromen en data-analyses en maakt voorspellingen. Dit maakt de functie van data scientist gelijk anders dan data analist. Een data analist houdt zich met name bezig met het verwerken van historische dat tot informatie. Data scientist gaat dus een stapje verder. Beschik jij over een goede kennis van IT, inclusief de nodige programmeervaardigheden? Dan kun jij aan de slag met data science!

ZZP data scientist

Veel van onze opdrachtgevers zijn op zoek naar interim data scientists. Experts die hen verder kunnen helpen bij een bepaald project of hen kunnen adviseren met specialistische kennis. Wil jij aan de slag met een nieuwe opdracht binnen data science? Tijdelijke krachten zijn net zo gewenst als dat vaste krachten dat zijn. Jij bent namelijk van groot belang voor de groei van het bedrijf en het bepalen van een bedrijfsstrategie. Via ons kun je aan de slag bij diverse opdrachtgevers, zoals ICTU, ABN AMRO en Belastingdienst. Vind je volgende zzp opdracht via ons!

Aan de slag als data scientist

Meld je aan bij Jobcatcher en samen gaan wij op zoek naar een opdracht die bij jou past. Wij hebben opdrachtgevers door heel Nederland. Hierdoor kun jij aan de slag ion Amsterdam, Rotterdam of Den Haag. Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij dat jij de juiste opdracht vindt. Een opdracht waar jij jouw kennis van data goed kunt toepassen. Meld je dus snel aan en maak de volgende stap in jouw carrière!

Over Between

Between werkt als bemiddelaar van ICT-professionals bij diverse klanten. Wij verbinden sinds 2000 professionals en opdrachtgevers. Dit doen wij altijd met een persoonlijke aanpak. Hierdoor helpen wij beide partijen. Wij ondersteunen het inhuurproces van onze klanten en gaan altijd voor de beste match. Met jouw kennis van data science kunnen we je aan een mooie opdracht helpen. Neem contact met ons op of kijk op Jobcatcher voor alle beschikbare opdrachten. Naast data scientist opdrachten, hebben wij ook veel andere ICT vacatures.

Contactformulier Between

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons:

Recruitment

Tel: (023) 56 856 30
recruitment@nl.between.com

Contracting

Tel: (023) 56 856 30
contracting@nl.between.com

Financiën

Tel: (023) 56 856 30
finance@nl.between.com