Back-end developer vacatures

Aan de slag als back-end developer

Een back-end developer is verantwoordelijk voor de “achterkant” van een website, applicatie of programma. In tegenstelling tot front-end developer, houd jij je bezig met het onzichtbare deel voor de bezoeker. Dit doe jij veelal door gebruik te maken van programmeertalen zoals PHP en Python. Jouw vaardigheden zijn specifiek en daarom erg gewild door organisaties. Wij hebben diverse vacatures beschikbaar die wij op Jobcatcher plaatsen. Dit is ons vacatureplatform waar wij alle ICT-vacatures op plaatsen. Ontdek vandaag de mogelijkheden. Misschien start jij binnenkort als back-end developer bij een interessante opdrachtgever.

Back-end developer

Functieomschrijving back-end developer

Een back-end developer heeft meerdere werkzaamheden, maar die hangen af van zijn specialisaties. In feite is de functie een ondersteuning van front-end. De back-end zorgt er namelijk voor dat de front-end kan communiceren met andere programma’s en applicaties. Voorbeelden van processen die in de back-end plaatsvinden zijn het registreren van nieuwe gebruiker en het uploaden van bestanden. Het gaat om een zeer breed terrein waar veel mogelijk is. Dus, ben jij bekend met het ontwerpen, testen en implementeren van nieuwe back-end toepassingen? Wij kunnen je dan helpen bij het vinden van een interim opdracht. Via ons kun je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers.

Back-end developer opdrachten

Onze opdrachtgevers zijn niet alleen op zoek naar vaste krachten, maar ook naar tijdelijke. Ben jij een freelancer, of zzp’er, en op zoek naar een geschikte freelance opdracht? Wij kunnen je dan helpen. Dagelijks plaatsen wij de aanvragen van onze opdrachtgevers op Jobcatcher. Via ons kun je aan de slag bij universiteiten, multinationals, de overheid en de politie. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Solliciteer als back-end developer

Weet jij hoe je een back-end optimaal kunt ontwerpen? Ben jij ervaren met een programmeertaal en op zoek naar een nieuwe opdracht? Wij helpen je graag verder. Onze opdrachtgevers zijn altijd op zoek naar ervaren ICT-professionals. Maar ook als je geen ICT’er bent, kun je bij ons terecht. Wij hebben zowel ICT als non-ICT vacatures beschikbaar. Reageer via Jobcatcher of neem contact met ons op!

Over Between

Wij maken sinds 2000 de juiste match tussen professional en opdrachtgever. Wij doen dit door middel van een persoonlijke aanpak. “Personal staffing” zit in ons bloed en wij helpen je dan ook graag bij je zoektocht. Of je nou op zoek bent naar een back-end opdracht of een Java opdracht. Wij kunnen je helpen. Neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden. Je kunt ook naar ons vacatureplatform, Jobcatcher, gaan om alle beschikbare opdrachten te bekijken.

Contactformulier Between

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons:

Recruitment

Tel: (023) 56 856 30
recruitment@nl.between.com

Contracting

Tel: (023) 56 856 30
contracting@nl.between.com

Financiën

Tel: (023) 56 856 30
finance@nl.between.com